Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
A kérdés hogy miért akarod, mi a célod vele?
Van akit izgat hogy egész nap rajta van, akkor bőr.
Van hogy felhűzza a tojásokat.
Több féle, több célra.
2/6 anonim válasza:
Nekem sima szilikon anyagúak vannak nem szokott zavarni egyik sem
4/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen célra vennél. Írj privátban, ha érdekel.
5/6 anonim válasza:
Nekem vastag szilikonos penisz gyűrűm van!Jól tágul és szorit is!Borzalmasan megduzzad tőle a szerszamom makkja!Legtöbbször a here zacsko alá húzom!Akkor nem szorítja el a hugycsovemet és könnyen megy a sperma spricc is!
6/6 anonim válasza:
Nekem állítható szilikon van, bevált szexhez egyedül és nejemmel is. Zsinór kivitel. Sperma lövellésben nem akadályoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!