Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás dologban lányként mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Még sose volt, ezért kérdezem. Védekezés alap, de mit tudok még pluszba tenni?
Kérlek ne bántó szándékkal írjatok, simán belefuthatok agresszív férfiba vagy bármi
2023. jan. 4. 23:58
21/22 anonim válasza:
A 4-essel kapcsolatban egy dolog érintett meg: egyszer engem vitt haza egy lány. Megvolt a vacsora, szex, aztán kirakott az éjszaka közepén, a hazajutást meg oldjam meg.
Szarul esett.
Én rengeteg lányt hazavittem az éjszakában, másnap reggel a legtöbbet haza is vittem kocsival.
Ennyit megérdemelt mind, akik megtisztelt azzal, hogy megbízott bennem és pár óra után az ágyamban kötött ki.
Jó időszak is volt az. 🥳
22/22 anonim válasza:
Ne legyél zavarban. Élvezd és ne gondolkodj. Élvezz nagyokat és örülj az életnek. Szopd le és jól nyalasd ki magad. Ha van valami fétised mond el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!