Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öltözőben zuhanyzóban normális, ha az ember megnézi mások péniszét, fanszőrzetét összehasonlítva a sajátjával?
Figyelt kérdés
Ti is csináltok ilyet?2023. jan. 4. 21:43
1/10 anonim válasza:
Ez nagyon b*zis dolog, ilyen homogén egyének miatt nem akarok uszodában tusolni, inkább otthon. A sok faxcibáló k0ts0g ne nézegesse a farkamat.
3/10 anonim válasza:
Természetes hogy egy férfi felméri a konkorenciát.
Kár tagadni minden férfi oda odapillant hogy milyen a másik szőrzete pénisze heréje
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok kíváncsi más férfiak farkára, és ők se legyenek kíváncsiak az enyémre. A munkahelyi mosdóban is igyekszem minél gyorsabban végezni, és már ott sem vagyok, olyan helyekre meg nem járok, ahol alulöltözötten lenne együtt x férfi.
5/10 anonim válasza:
Én nem vagyok prűd, egy fürdőben lévő öltözőben ahol van X kabin, vagy kondi után simán megfürdök akkor is ha belátnak mások. Sok meglepetés egyikünket se érheti, szóval nem izgat. Ettől még megnézem persze mások testét, de max futolag.
6/10 anonim válasza:
Én néha megnézem a cicit, feneket, már ha úgy jó alakja van. A szőrt is, hogy van-e, milyen fazon. Egyszerű kíváncsiság, senkit nem minősítek és nem tátom a szám.
N
7/10 anonim válasza:
Mindenki odanéz ez teljesen természetes attól még nem az a gondolat kavarog a fejében, hogy ettől meleg lesz.
Semmi gond nincs ezzel.
8/10 anonim válasza:
Igen, ezért szoktam félig álló farokkal járkálni
9/10 anonim válasza:
Természetesen. Ha full hetero lennék is megnézném.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!