Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Iskolás gyerekek párok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iskolás gyerekek párok, ti mikor fekszetek le este és mikor szexeltek?

Figyelt kérdés

Mi f12 előtt soha nem kerülünk ágyba, és szex is alig van, mert úgymond “a gyerekek még nem alszanak”, és persze ne szóljak rájuk, hogy 10-kor alvás, mert “ezek már nagy gyerekek, nem alszanak 10-kor” (10, 14 évesek).

Nálatok hogy van ez?

2023. jan. 4. 14:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy 2,5 éves, meg két 10 éves. 7kor sorba megfürdik mind, legkésőbb 9, fél10-re az összes ágyban van. Utána mi is fürdünk és jöhet a szex. Más kérdés hogy 3 gyerek után mennyi energiánk van még egymásra.
2023. jan. 25. 11:16
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

10 éves gyereknek 8-9 fele már ágyban a helye. Nekem 8 és 12 évesek a gyerekek, de a 12 éves is max 20:30ig lehet fent. Ez a napirend, ez a szabály. Igenis rászólok, hogy fekvés. Vonuljon el a szobájába, és max olvashat. Én vagyok a szülő, nem ő fog nekem parancsolni és szabályokat felállítani.

Reggel 6kor költöm őket, én nem fogok stresszbe rohanni mint sok szülő, mert a kölyök nem volt képes elaludni és nem tud felkelni időben. Ha nem aludt el időben kegyetlen vagyok, rákapcsolom a villanyt, rádiót kapcsolok, kinyitom az ablakot szellőztetek stb.

Ha visszavonult a nagyobb is kb. 9re lefürdünk mi is és bebújok apa mellé az ágyba meztelenül. Hulla fáradtak vagyunk, főleg én, de nem adok esélyt annak, hogy a gyerekeim apja valahol máshol keresse a kielégülést. Sokszor elalszik, mire végzek a fürdéssel, de ha a számba kezembe veszem, felélénkül.....

Szóval a napirendeteket, a gyerekek napirendjén kell változtatni.

És egészségügyileg is fontos nekik, aludjanak. Azért 10 évesnek még 9-12 óra alvásigénye van. De a 14 évesnek is 10 óra körül..... ha nem alszanak eleget az idegrendszerük, a testük nem fejlődik rendesen és gyenge immunrendszerük lesz.

2023. jan. 25. 12:21
 13/25 anonim ***** válasza:
enyhén félreérthető volt a kérdés elsőre :D biztos velem van a baj. hát mese nincs.. muszáj megoldani amikor lehet.. de a gyerekek előbb utóbb úgyis hallhatnak belőle ezt-azt... sztem ez annyit nem ér hogy ennyire matekozzatok.. meg elnapoljátok a jó alkalmat.. De nem vagyok még szülő
2023. jan. 25. 12:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idő gyerekeknek 8 legkésőbb 9-kor (attól függ mikor kelnek, milyen messze van a suli) le kell feküdnie. Ahogy előttem írták 10-12 óra alvásigényük van és az idegrendszerük fejlődése miatt elengedhetetlen az alvás. És az immunrendszerüknek is szükséges.

Nagyon sok családban látom ezt, fent vannak a gyerekek éjfélig 1-2 óráig. Másnap persze nagyon rosszul teljesítenek az iskolába, fáradtak, agresszívak, problémásak.

Tanárként azt látom, hogy a legtöbb problémás, rosszul tanuló, fegyelmezetlen gyerek kórós alváshiányban küszködik. Ha a szülők takarodót fújnak is 10-kor, az okostelefont nem veszik el és a gyerek egész éjjel Tiktokozik.... féléve elütöttek az iskolánk előtt a zebrán egy 12 éves kislányt, mert leléptett az útra körbenézés nélkül, gyakorlatilag ébren aludt. Egész éjjel a Tiktokot nyomta, nem aludt egy percet sem.

Itt általában a szülők napirendjével, munkabeosztásával is probléma van és ezen kell dolgozni, ezt kell megoldani.

2023. jan. 25. 13:35
 15/25 A kérdező kommentje:
14. Arról nem is beszélve, hogy az iskola teljesen értelmetlenül reggel 8-kor kezdődik, sőt sok iskolában a 7:45 már késés. Sőt, sok helyen nulladik óra van 07:00-tól, ami miatt fel kell kelniük a gyerekeknek 05:30-kor… MI A FENÉNEK?! Miért nem lehet a tanítást 9-kor kezdeni? Elszalad az iskola, vagy…?
2023. jan. 25. 13:43
 16/25 anonim ***** válasza:

Így van, a telefont nyomkodják fél éjszaka. Így aztán alig alszanak.

9-kor a tinédzser gyerekek áthozzák a telefont és töltőn van. Jó éjszakát.

2023. jan. 25. 13:44
 17/25 anonim ***** válasza:

14 vagyok: egyáltalán nem értelmetlen, hogy az iskola 8-kor kezdődik. Az teljesen rendben van. A 30-cas, korai 40-esek akik most szülők a napirendjük nagyon eltolódott a normáltól. Home office, meg 9-10 órás munkakezdés és 21-22 óráig délután van nekik.

Mi próbáltuk a 9-es kezdést 3 hónapig teszt jelleggel a felső tagozatban. Semmi értelme nem volt. A gyerekek ugyanúgy fent voltak, nem aludtak. Csak nem éjfélig, hanem 2ig maradtak fent.

Ha nem tudsz igazodni a gyermek 8 órás iskola kezdésére, akkor munkahelyet, beosztást kell váltani.

Esetetekben alapvetően nem azzal van a baj, hogy nem jut idő a szexre. Az alap probléma, hogy a napirendetek merőben eltérő mint az iskolásoké. Sokig fent vagytok és emiatt a gyerekek is (emellett lerí, hogy gyenge kezű szülők is vagytok).

Lemerem fogadni, hogy 9-10-re jártok dolgozni és 19-20-21 óra mira hazaértek.

2023. jan. 25. 14:44
 18/25 A kérdező kommentje:

17. “ Lemerem fogadni, hogy 9-10-re jártok dolgozni és 19-20-21 óra mira hazaértek.”

Nem nyert. Mindketten otthon vagyunk egész nap. És a gyerekeket elhozzuk vagy hazajönnek maguktól ebéd után vagy helyett. Így többnyire az egész család otthon illetve edzésen van délután.

Lehet, hogy gyenge kezű szülő vagyok, de tegye fel a kezét, aki ágyba tudja dugni este 8-kor a 14 éves kamasz gyerekét.

2023. jan. 25. 14:52
 19/25 anonim ***** válasza:

Jelen. Nem 8-kor, hanem 9-kor. A 14 éves fiam és a 15 éves mostoha nővére hozzák a telot, ahogy írtam fentebb, vonulnak a szobájukba. Tévét lehet nézni és azon elpilledni. Éjfélig kaszinózni nem.

Csak rajtad múlik.

Mondjuk mi a férjemmel marhára nem vagyunk otthon egész nap, sőt jó korán kelünk, őmiatta, 5:40 így este én fél 10 magasságában már álmos vagyok.

2023. jan. 25. 14:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Számítógép, tv. 19:45ig kb. Akkor fürdés és 20:30-kor telefon elvesz, internet router kikapcsol, számítógép kikapcsol és nekem is max könyvet olvashatnak. Ajtó becsuk, jó éjszakát, pihennek.

Mi ezután fürdünk, apa már korábban is. Ajtó náluni is becsuk, esetleg TV megy vagy zene, olvasunk, pihenünk, beszélgetünk. Én is sokszor a fürdőből csak egy lepedőbe csavarba bebújok a feleségem mellé. Sokszor csak simogatás, csókolózás van meztelenül. Sokszor a konkrét aktusig el sem jutunk, csak orál, kézimunka. Vagy csak egy gyors menet.

Pénteken este kicsit tovább lehetnek fent a gyerekek, akkor 9-9:30-ig van telefon, számítógép. De mi is lefekszünk ezután sokszor ez az a nap, amikor megtörténik egyáltalán az akktus és ilyenkor 1,5-2 órán át élvezzük egymás testét. :)

Néha az is előfordul, hogy szombaton kicsit később kelünk fel és magamévá teszem a feleségem. A gyerekek ha fent is vannak, nem jönnek be, sőt van amikor reggelivel várnak 11 és 13 éves lányok.

Van amikor barátoknál alszanak, vagy anyámnál. Ilyenkor ahogy haza érünk aáltalában egymásnak esünk és este ha lefeküdtünk akkor jön egy kellemesebb, hosszabb aktus.

Legjobban azt szeretjük, ha pénteken mama elviszi őket és szombaton vagy vasárnap hozza haza. Anyám tudja mi a szitu, meg is mondta ha emiatt kell segítség, akkor megadja.....

2023. jan. 25. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!