Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és a farkam 22,3 cm. Ezzel kitudok majd elégíteni egy nőt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 11:14
11/30 anonim válasza:
Aki 18 évesen nem tudja, milyen kategória a farka, az ne kapjon érettségi bizonyítványt meg szavazati jogot se.
12/30 anonim válasza:
Nem. Legalábbis nekem ez a hossz már fájdalmat okoz, nem izgalmat.
13/30 anonim válasza:
Még mindig nem jutott el a tudatáig sok pasinak, hogy a legtöbb nőt nem a farkatokkal fogtok kielégíteni?
14/30 anonim válasza:
Inkább a kancák között keress partnert.
15/30 anonim válasza:
Valószínűleg nem.
A nők egy részének túl nagy, úgyhogy nem lesz veled jó a szex. A többi meg hiába tudja befogadni, ha nem tudod használni. Rohadtul nem a méret számít a szexben, hiába nagy a szerszámod, ha nem izgatod fel a lányt, nem figyelsz arra neki mi a jó és nem úgy csinálod, hogy élvezze.
Egyébként meg, mivel önmagában a mérettel nem tudsz senkit kielégíteni, ezért statisztikailag nézve ugyanolyan szexuális képességgel 12,3 centivel több lányt tudnál kielégíteni, mint 22,3-mal.
16/30 anonim válasza:
Szerintem csak simán hazudsz mint a többi veled egykorú kis csíra.
17/30 anonim válasza:
Szerintem is kicsi. Nekem nem elég az ekkora
18/30 Zsolt32bp válasza:
Az mindegy mekkora ha nem marad tartósan kemény amikor kellene rá basztál🤣🤣🤣
19/30 anonim válasza:
Kizárt, hogy magamba engedjelek. Bocs, ez az igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!