Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, szoktátok kézzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, szoktátok kézzel kényeztetni a párotok?

Figyelt kérdés

És hogyan, milyen testhelyzetben, milyen technikával? Csak fel-le, vagy másképp is?

Köszi a válaszokat!

2023. jan. 2. 17:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Persze
2023. szept. 9. 09:25
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen szoktam férjemnek.

A hátán fekszik én meg úgy verem simogatom neki közben puszilgatom a mellkasát csókólózom vele.

33N

2023. szept. 22. 23:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ritkán kiveri a zuhanyban allva, néha fekve az ágyban is
2023. szept. 23. 22:46
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és imádja! Megtanultam a lingam masszást (megvettem az eről szóló könyvet). Bejött neki, szereti. Sokszor kéri is! Azóta a potenciája lényegesen erősebb és tovább tart.

48N

2023. nov. 12. 07:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze nagyon szeretem így is kényeztetni a férjem.

33N

jan. 11. 03:49
 26/26 anonim ***** válasza:
38%
Miért mit hittél? 🤣🤣 Te istenbarma.... De amúgy igen jobb kézzel felváltva bal kézzel, kézenállva sokféle technikával, van hogy csak fel le,van hogy lehúzom a bőrt és a makkját ingerlem az ujjaimmal vagy a tenyeremmel, van hogy nagyon gyorsan huzogatom van hogy nagyon lassan,van hogy lehúzom a bőrt és megfeszítve tartom aztán vissza és ezt addig amíg elnem élvez,van hogy ráteszek egy vékony ruha darabot és dörzsölöm a makkját, meg még nem tudom nem jut minden az eszembe.
jan. 11. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!