Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látom egyre gyakrabban nőknél hogy alkohol hatására egyesek konkrétan bárkinek szétteszik a lábukat?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 11:05
11/19 anonim válasza:
Nem is 40 évesekre gondoltam, mikor írtam az 5-öt. 40 évesen 20, az évente átlagosan kevesebb mint 1.
A sok, az az, hogy mondjuk havonta 1. Nekem 27 évesen már több, mint 300 kalandom volt, ha beleszámoljuk a pettinget is.
12/19 anonim válasza:
*300 különböző személlyel, nem pedig 300 kaland összesen.
14/19 anonim válasza:
#11 Amatőr, nekem 26 évesen 3000
15/19 anonim válasza:
Szerintem meg nevetséges, hogy szerintetek ezzel menőzni akarok. Csupán azt akarom illusztrálni, hogy ha valóban könnyen széttennék a nők a lábukat, akkor nem 20 meg hasonló számokkal jönnétek. Egy darab orgián szokott az ember 20 másikkal testi kontaktust létesíteni. Nem 40 éves korukra.
16/19 anonim válasza:
15-ös felnézünk rád bránermájszter😂
17/19 anonim válasza:
Én 25 vagyok, 425-nél járok orál és p. nélkül
18/19 anonim válasza:
Ha annyinál járnál, nem tudnád ilyen pontosan a számot. Már 20-nál se számolják a legtöbben.
19/19 anonim válasza:
A férfiak miért teszik be olyan könnyedén bárkinek? Ez miért nem kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!