Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha hokizás közben 4 métterre is elspriccel a farkam?🖐🍆💦
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 15:53
11/19 anonim válasza:
29 vagyok és nekem is messze lő, volt már a mennyezeten is nyoma :D
12/19 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi a vilagcsúcs, de a helyedben a végére járnék.
13/19 anonim válasza:
Szerintem biztosan pici lehet a kukid, hiszen egy szűk csövön keresztül messzebbre lehet spriccelni, pont mint amikor elszorítod a kerti slag végét.
14/19 anonim válasza:
A híg sperma nem túl biztató jel!
15/19 anonim válasza:
Ne hallgass az okoskodókra, lehet ennek örülni is. Biztos csak irigykednek :)
16/19 anonim válasza:
Amúgy az tényleg megfigyelhető, hogy többnyire a kis farkak lőnek nagyobbat, a természet valószínűleg így egyenlíti ki a megtermékenyítési esélyeket.
17/19 anonim válasza:
16 -os, te már viszonylag sok farkat láttál lőni? Remélem nő vagy :).
Amúgy szerintem attól is függ, mennyire van elhúzva a dolog. Én ha gyorsan el akarok menni, akkor kevesebb jön és nem lövök akkorát. Ha meg többször majdnem elélvezek, de visszatartom, aztán végül mégis, akkor az eléggé spriccel. Mondjuk a 4 m elég durva, de esküszöm, hogy nem irigylem :).
13-as vagyok.
18/19 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de a mai világban miért volna fura, hogy sok farkat láttam spriccelni heteróként? Nem 1923-at írunk.
Amit meg írtál, az nyilván igaz, csakhogy mégiscsak vannak alapadottságok meg a kortól is függő adottságok is.
16-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!