Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lehetett a nő akivel együtt voltam?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy csinos,aranyos 29 éves nővel. Jó sok randi után(3 hónapig találkozgattunk rendszeresen) jutott fel a lakásomra,már ez furcsa volt.
Megtörtént az együttlét,láttam rajta,hogy várja,de nagyon izgult,ideges volt.Sőt mintha szorongott volna.A szex nagyon jó volt, de nagyon szűknek éreztem őt,viszont nem jelezte,hogy fájna neki a szex,de ilyen szűkek általában szűz lány szokott lenni azt mondják.. Nem mertem tőle kérdezni semmit,de össze vagyok zavarodva,ezen agyalok állandóan.
Mondjuk van egy három és féléves gyereke szóval nem tudom...
2022. dec. 31. 20:31
11/14 anonim válasza:
8 as. Meg lehet érteni,van ilyen,de gyereket nem potyogtatnak el csak úgy a Szentlélek által nem???
12/14 anonim válasza:
Ha 3,5 éves gyermeke van akkor már 4 éve nem szexelt férfival!Persze, hogy vissza szűkült a huvelye!
13/14 anonim válasza:
Az egyik ex barátnőm is sokszor olyan szűk volt főleg amikor volt kimaradàs a szexben 1-2 hét mintha szűz lett volna ,ìgy volt szerencsém.megtapasztalni h kb milyen lehet egy szűz lànnyal annak ellenére hogy előttem volt elég sok barátja màr
14/14 anonim válasza:
Hogyan lehet szűz valaki három gyermek szülése után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!