Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy tinédzser Szilveszteri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tinédzser Szilveszteri buliban lehet számítani szexuális aktusra?

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hány éves a lányod? Fel van világosítva? Védekezés, stb?
2022. dec. 31. 18:41
 12/18 A kérdező kommentje:

15 éves elmúlt. Természetesen teljesen felvilágosult de ezeknek a mostani fiataloknak beszélhet az ember bármit úgyis azt csinálnak amit akarnak. Egy

Szilveszteri buliban jobban felszabadulnak a gátlások és sok minden megtörténhet. Én is voltam fiatal. Na és ettől félek nagyon.

2022. dec. 31. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ... milyen a társaság. Tini koromban voltam sok olyan buliban ahol semmi sem volt némi táncon, itt-ott elcsattanó csókon kívül. Házibuli =/= automatikusan orgia.
2022. dec. 31. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
lehet mar reg be van jaratva, nem tudhatod. mar 10 eve is javaba qrtak a 14 ev koruliek
2022. dec. 31. 18:52
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
nem csak a szilveszteri bulikon van szex,hanem mindegyiken
2022. dec. 31. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer el kell hogy veszítse, én is 15 évesen vesztettem el
2022. dec. 31. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

Ha most, szilveszteri buli idején kezded el félteni a lányodat, na azt a féltést megette a fene!

Nem félteni kell(ene) hanem felkészíteni a való életre! Hahó! A XXI. század elején élünk, annak minden előnyével és hátrányával együtt!

2022. dec. 31. 19:32
 18/18 anonim válasza:
100%
Engem anyam sehova se engedett el, de tényleg sehova. Se egy koncerte ami egy folyóparton volt mert biztos belefulladok de úgy, hogy a barátnőm anyukája is jött volna. Szilveszterezni se mehettem el még akkor se amikor mindenki mást elengedtek és a barátnők szülei beszéltek anyámmal, hogy engedjen már el hát ilyenkor van itt ennek az ideje, de csak nem. Természetesen amiért sehova nem engedett ezért én kilógtam és állandóan állt a bál. Nem csináltattam fel magam, annyi hogy ittam 1-2 somersbyt de leginkább beszélgettünk meg táncoltunk, üvegeztünk (persze nem durván) azóta is kva szar a kapcsolatom anyámmal. Ha ezt akarod ne engedd el, meg kell bíznod a lányodban, ő is értékelni fogja. Ha elveszti a bizalmat valamiért akkor meg nem engeded egy darabig. (Szobafogság) és kész. 14-15-16 éves voltam amikor ilyenek voltak. 17 évesen meg már sz*rtam anyám szavára, mondtam neki zárjon be ha nem tetszik hogy elmegyek. Pedig soha semmi rosszat nem csináltam és még sem bízott bennem. 24/L
2023. jan. 1. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!