Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan hány percig tart a szex?
Fiúk, lányok mindegy melyikőtök válaszol, a kérdésem az, hogy te férfiként vagy ha nő vagy akkor a párod hány percig bírja konkrétan az aktust, tehát miután már betette, onnantól számolva?
Úgyis anonim, kérlek válaszoljatok őszintén.
Az én párom kb 3 perc, max 5 de pozicióváltásokkal együtt. Őt is idegesíti, hogy nem bírja tovább, állitólag nem tudja befolyásolni ennél tovább, mert azt mondja h ha sokáig húzza az már kellemetlen érzés.
Miután elment, utána csak pár óra múlva képes újra az aktusra, próbáltuk többször, hogy rögtön utána vagy pár perc múlva de egyszerüen nem működik.
Amúgy nagyon szenvedélyes az együttlét, odafigyelünk egymásra, érzéki, csak maga az időtartamot nem tudom hogy nyújtsuk tovább...
69
Amúgy van keze, szája, addig tud téged izgatni, amíg fel nem áll neki újra, nem? Csak akarás kérdése.
az hogy nem tudja kontrollálni az a nagyobb baj... kellemetlen érzés ? pasiként nem hinném max ha állva hagynak, de gondolom te ezt nem csinálod...
az adottság egyébként ki mennyi ideig "regenerálódik" ez esetben a pasidnak ez elég sok...
Szabad kérdezni mennyi idősek vagytok ? akár itt akár privátban...
Nem azzal van gond, persze "kiengesztel" ő máshogy is, csak nem èrtem h miért regenerálódik olyan nehezen, es miért megy el olyan hamar. Azt mondja az érzelmek miatt, pl ha aznap többet "szeretgettük" egymást, akkor mindig kevesebbet bírja. Remélem nem más gond van a háttérben.
Amúgy én 25 ő 28
15-20 perc kölcsönös oral, 10-15 perc aktus. Addig húzom általában amíg a páromnak meg van a 3 orgazmusa.1 oraltól, 2 aktustól.
De megesik hogy én is 5percben kimerülök :D 35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!