Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire/hogyan csattog a fityma?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, még bem húzogattam senki farkát, de most ma estére tervezzük a barátommal, viszont otthon lesznek a szüleim, nem szeretném, ha hallanának bármit. Azért annyira nem hangos, úgye? Milyen hangja van egyáltalán? És mi csattog a fitymán? Annyira kezdő vagyok:)2022. dec. 30. 13:49
12/15 anonim válasza:
Az attól függ, hogyan vered, ha bő nyállal síkosítom és a makk tövére fogok, és végig vezetem a fitymát a makkon, akkor a fityma mikor lecsusszan a makkról összecsattan a vége.
Ez csak akkor van ha elég hosszú a fityma, tehát teljesen elfedi a makkot, és egy kicsit túl lóg rajta.
13/15 szellkriszta válasza:
Voltam ilyen helyzetben tiniként. Minket nem a csattogás, hanem a fitymaszag buktatott le majdnem. Amikor visszamentem a szobámba... hát megéreztem. Pedig bent nem!Úgyhogy őrült módon szellőztettem.
8-asnak nincs igaza: a metélt fiúknak is csattog vmi a hugycsövükben.
Viszont 4-essel nem értek egyet, az orál ennél jóval hangosabb, mert ott szívni kell a számmal.
14/15 anonim válasza:
Ha megküldöm úgy rendesen vagy a barátnőm markon fogja és elkzedi nyúzni akkor csattog, mint az állat.
15/15 anonim válasza:
Ha nem szárazon nyomod, akkor csattog rendesen, persze egy bejáratott(rendszeresen kivert) fitymáról van szó, mint pl az enyém🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!