Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csatakanca megnevezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csatakanca megnevezés számodra sértő lenne?

Figyelt kérdés

Ha írtok nemet is azt megköszönném, hogy lássuk mit gondolnak erről a nők és mit a férfiak.

Milyen testalkatot, személyiséget társítanál valakihez aki neked "csatakanca" lenne.

2022. dec. 30. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Férfiként azt gondolom, magasabb, nőies, kifejezetten nagy fenekű, nagy szexuális ètvàggyal rendelkező nő lehetne a csatakanca. Csak úgy derült égből talán sértő, megfelelő körülmények között szexi bók lehet.
2022. dec. 30. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Én olyanokra mondom,akik viszonylag elhanyagolt, aránytalanul kövér nőkre. Olyanra,mint a muraközi ló.
2022. dec. 30. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha nem egy olyan férfi mondja, akiről tudom, hogy kedves, szeret, és megbízom benne, akkor azonnali pofon általi megtorlás lenne a válaszom.

Ha csak egy friss ismeretség, vagy egy szimpla beszólás formájában érkezik felém, akkor borzasztóan sértőnek érezném

2022. dec. 30. 12:53
 4/9 A kérdező kommentje:

ma 12:53

és van olyan személy/helyzet akitől ezt bóknak tudnád venni?

Egyáltalán te mit értesz rajta?

2022. dec. 30. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a, csatakancák azok az idősebb, minimum 50 éves nők, akiknek nagyon erős szexuális kisugárzásuk van. Szóval már látszik rajta a k
2022. dec. 30. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:

or, de a tapasztalat is

Bocsi

2022. dec. 30. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Felénk ezt a kiélt idősebb nőkre mondják. Minimum 40-es, olyan nőre, aki viszonylag jól tartja magát, de látszik rajta, hogy több f@szt fogott életében, mint kilincset. Szóval igen, nőként ezen nem csak hogy megsértődnék, de nagyon elgondolkodnék azon, hogy miért mondhatták. Arra gondolnék egyből, hogy túltoltam a sminket, az öltözetem nem szexis, hanem kurvás lett, és a viselkedésem is könnyen kaphatót sugallt.
2022. dec. 30. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Felénk a túlzottan magas nőiesen telt határozott nőkre mondjuk ezt. Én közel 190 centi vagyok, így számomra a csatakanca azon nők tábora akik nálam jóval magasabbak :D
2022. dec. 30. 14:28
 9/9 BohócKolbász ***** válasza:
Én azokat a nőket gondolom annak akik olyanok is. Akiket nem nehéz elkapni egy menetre és nem kell vele finomkodni. Kimondani viszont végtelenül bunkó dolog lenne még akkor is ha igaz lenne. Mellesleg akikkel ismerkedtem sosem mondtam vagy gondoltam még hasonlót sem. Szóval ez inkább negatív sértés.
2022. dec. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!