Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkeresők! Tudtok nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresők! Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani ahol párok keresnek párokat vagy harmadik felet?

Figyelt kérdés
Par napja tettem ki egy hasonló kérdést, cssk valamiért törölték és nem tudtam lecsekkolni az oldalakat :)

2022. dec. 29. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha valakinek val jo ötlete, vagy igényes, nem dagadt par, akkor jelezzen.
márc. 4. 18:04
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 jó ötlet: Tiktak Budaörsön, párcserében különösen erős, szívesen :)
márc. 4. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
Párt,vagy lányt keresnénk mi is :)
márc. 4. 20:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Amikor kerestünk akkor végső elkeseredésünkben próbáltuk mi is a Tikrak-ot, kétszer is.

A hely és a társaság is jó volt viszont nekünk nem megy a durr bele párcsere. Beszélgettünk ott több szimpatikus párral is de sajnos aki szintén vidéki volt ők sem a közelünkből.

Nekünk kell ehhez egy kis ismerkedés egy kis bizalom.

Viszont akinek megy egyből annak tényleg jó hely, párokban erős. A hely is egészen jó, és még szállást is lehet foglalni korlátozottan ami vidékről kifejezetten előny.

márc. 4. 20:57
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 igen, nem mindenkinek megy egyből, nincs ezzel gond. Ettől még egy este több valós, ezt a gyakorlatban kívánó, megélő párral lehet találkozni beszélgetni, ismerkedni mint a netről 5 év alatt. S a legjobb "drótok" a klubokból esnek le :)
márc. 4. 21:12
 16/21 anonim ***** válasza:
És milyen volt a párok színvonala?
márc. 5. 08:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Oké hogy pesten akad swinger klub de mivan a vidéki városiakkal pl itt kaposváron nincs sajna pedig mi is párként hölgyet keresünk már jó ideje de esélytelen
márc. 5. 13:06
 18/21 anonim ***** válasza:

#14 vagyok, amikor mi voltunk korban vegyes volt a felhozatal. Mi fiatal pár vagyunk (34f 28l) mind a két alkalommal voltak nálunk fiatalabb párok is, alkatra is voltak vékonyabb és teltebbek is, de se kövér nőt se kövér pasit nem láttunk. Akikkel beszélgettünk is ők teljesen normálisak voltak.

Mi is vidékiek vagyunk, azért is volt jó hogy az apartman közvetlenül a klubbal szemben van, így ha elfáradtunk akkor is csak át kell sétálni.

márc. 5. 14:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyebkent az “elvárás”, hogy amit csinal az egyik pasi a masik csajjal, azt forditva is meg lehessen tenni?
márc. 5. 15:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy elvárás, az történik amit megbeszéltek. A legtöbb esetben úgyis van pár ismerkedős kor mielőtt szex is lesz. Persze ez rajtatok (és a másik páron) múlik, hogy 5 perc vagy 25. De addig meg tudjátok beszélni kinek mi oké.

Amit érdemes mindig felhozni hogy ha a te párod szereti/engedi popsiba akkor kérdezz rá hogy a másik párnál mi a helyzet...

márc. 5. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!