Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért örült a pasim ennyire a spriccelős orgazmusomnak?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 19:38
11/13 anonim válasza:
Azért örülhetett , mert egyrészt szerethet téged , másrészt pedig az által hogy látványosan volt orgazmusod , párod elérte hogy a csúcsra juttasson téged , és ez bizony az átlag férfiak többségének , örömöt okoz , hogy a szerelmüket a csúcsra képesek juttatni .
Valamint ezzel azt is bebizonyítottad párodnak , hogy te nem csak színlelted az orgazmust , mert valóban orgazmusig tudott juttatni és azt őszintén élvezted , ami nagyon nagy és jó dolog .
Amihez én is csak gratulálni tudok .
12/13 anonim válasza:
Mert rá vannak gerjedve a pasik ugyanúgy mint az análra, vagy hármasra, illetve mert örömet okozott neked.
13/13 anonim válasza:
Igazából szerintem a látvány miatt! Nagyon jó látni és átélni azt amikor egy nő spriccel! Érthető magyarázatot én sem tudok adni erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!