Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért létezik az a kifejezés fogalom,hogy cisznemű?
Hogy ne lenne, ne hülyéskedj már, ez egy gyűjtőelnevezés.
Mintha most azt mondanád, hogy vannak zsiráfok, elefántok és oroszlánok, de ne legyen az az elnevezés, hogy emlősök. Miért ne lenne? Hogy mondod egy szóval, hogy zsiráf, elefánt, oroszlán, ha mondjuk csak őket akarod megnevezni, de a krokodilt nem?
Pont ilyen a cisznemű is.
Úgy határoznám meg,hogy aki ránézésre vagy hivatalosan sem transzi,az ffi vagy nő! Ennyi! Az,hogy az a biológiai ffi vagy nő este,vagy reggel milyen nemmel bújik ágyba,,az magánügy! De attól még a neme meghatározása akkor is férfi/nő! Hivatalos helyen is ha van adott rublika(kocka) férfi/nő opció van,,nincs olyan,hogy cisznemű!
Érdekes módon csak mostanában hallottam,láttam ezt a kifejezést,hogy cisznemű.. pl1999-ben vagy 2001-ben miért nem olvastam sehol? De 2005-ben sem. Csakhogy hasra ütés módjára mondjak évszámokat..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!