Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden magyar nő anyagias proli?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 22:50
11/14 anonim válasza:
Nem hiszem.
Anyagiak egyáltalán nem vagyok. Külföldön élek, mert otthon nem tudtam volna megélni és előrébb jutni. Szóval ha anyagiak lennék, valami gazdag pasit kerestem volna, és nem gyári munkás a férjem.
Prolinak pláne nem gondolom magam, bár ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
12/14 anonim válasza:
Gyere el Bécsbe, ott aztán találsz nem csak magyar anyagias nőket. Egy törzshelyemen egy idősebb hölgy leült velem beszélgetni, nyilván semmit nem akartunk egymástól, erre elkezdi hogy de jót dumáltunk, mondom igen, de jót dumáltunk, és hogy hívjam már meg egy körre... Meghíttam, aztán mondtam neki hogy erre azért jók az "ausik"ugye? Én amúgy kedvelem a "proli" nőket, jöhetne velem egy Kubába Fidel és Raul örökségét megtekinteni.
13/14 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat vagy a nővéredet/húgodat! Proli.....
14/14 anonim válasza:
Hacsak nem vakszerelmes, meggondolják, kivel kötik össze magukat, ami természetes is. Ha a madárvilágra gondolunk, ott is azt a hímet választják,aki stabil lakással/fészekkel rendelkezik. Aki egész nap a telójába van bújva , anyuciékkal lakik és nem törekszik az önálló életre, azokkal nem számolnak komolyan a csajok. És ez így is van jól valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!