Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves koromig 7 férfival volt szexuális kapcsolatom. Három év alatt. Sok? 18/l
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 09:43
22/31 anonim válasza:
Kb 50 pasival szexeltem eddig összesen. Nem tudom már pontosan követni. 19 éves vagyok, 14 éves voltam mikor először szexeltem.
Nem vagyok f@pina,ha valaki felizgat nagyon, akkor engedek az ösztöneinknek és élvezem a szexet vele. Sok, nem sok.. szerintem pont lényegtelen. Magánügy, nem kell erről beszamolni senkinek
23/31 anonim válasza:
Csak akkor sok ha más is tudja.
24/31 anonim válasza:
#22 nekünk beszámoltál. :D :D
De amúgy csípem a mentalitásod.
25/31 anonim válasza:
Nektek beszámoltam, de nem is ismersz meg az utcán 😁
26/31 anonim válasza:
#25 kár, pedig kíváncsi lennék milyen csaj az ilyen külsőre. :D
27/31 anonim válasza:
Persze, hogy csíped, mert ha egy ilyen gondolkodású csajnak bejössz, akkor nem nehéz megkettyinteni 😉.
28/31 anonim válasza:
#27 a pasik elég jelentős hányada az ilyentől megijed/elmenekül. :)
Engem meg az ilyen tipus érdekel eleve. :)
29/31 anonim válasza:
A pasik többsége azokat a csajokat szereti, akik kevés pasival szexeltek, de van egy réteg akiket meg az izgat ha már sokan használták a lányt előtte, sőt van amelyik dugatja a csaját még direkt másokkal és nézni is szeteti
30/31 anonim válasza:
#29 na ez utóbbi réteg vagyok én. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!