Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szex lesz ebből?több lent
"3honapja netes kapcsolatban vagyok vele". Ezen mondat alapján én nem értem hogy tudsz bízni egy olyan emberben, akivel most találkozol először. Hisz messziről jött ember azt mond, amit akar.
A korkülönbségbe én nem kötök bele az a ti dolgotok. Csendben itthagyom az "erkölcs" szót.
"sem fogja erőltetni, megértő személy azt hiszem.". Nem tudhatod, hogy erőszakos-e, mert te magad sem tudod.
Ennyit a kifejtésről. Lehet belőle szex is, de valami más is, mert egy nagy kérdőjel az egész.
Én 19 évesen megismertem egy 40 éves pasit. Bár inkább 35nek nézett ki élőben. Adta a szépet, a jót, stb.
Felhívott, kérdezett a jövőmről, mert hogy ő komolyat!!!akar.
Aztán egyik nap felmentem hozzá (nem a szex miatt!!! Hiszen én is szűz voltam.
Aztán erőszakosabb lett, és minden áron leakart velem feküdni. Mondtam neki ha nem hagyja abba akkor sikítok (panelban lakott)
Én megbántam hogy bíztam benne és esélyt adtam neki.
Nem is értem miért álltam szóba ilyen időssel
Aztán leszűkítettem a kört max 8 évvel lehet idősebb
Visszagondolva elég naívnak érzem és kis tapasztalatlan voltam minden téren. Nem így kellett vna
Azóta kiderült a pasiról hogy több fiatalabb lánnyal is lefekudt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!