Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha olyan pasitok lenne, aki egyetlen egyszer, 11 évvel ezelőtt kipróbálta a szexet sráccal, akkor mondja el nektek őszintén vagy inkább tartsa meg a maga titkának?
Mondja. Én szeretem a faszim korábbi szexsztorijait és fantáziáit is hallgatni. Mesélni is szeretek ilyeneket.
Igazából engem nem érdekel milyen a szexuális irányultsága, ameddig én beletartozok ebbe. Ha bejönnek neki fiúk, hát legyen. Ha nem biszex, hanem hetero, akkor is bejönnek neki más lányok, de akkor sem csal meg emiatt. Konkrétan nem értem mit kellene ebben szégyellni, vagy jobban félni attól hogy valaki biszex, mint ha csak egy nem iránt vonzódik.
Ezzel csakis egy bajt látok, azt ha te ezt nem tudod elfogadni, valamilyen jellemzően vallási, morális alapon. Ebben az esetben tényleg hagyd el, mert ha nincsen közös értékrendetek, nem tudod őt teljes valójában elfogadni (nem, nem azzal hogy másokkal lefekszik, hanem azzal hogy két nem iránt vonzódik), akkor fölösleges mindkettőtöket kínozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!