Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös maszti?Masztiztatok már a párotokkal együtt? Hogyan jött az ötlet? Hogyan tálaljam a páromnak,hogy ezt szeretném kipróbálni? Nem voltatok zavarba tőle?
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 22:25
1/8 anonim válasza:
Igen volt már hogy csináltuk. Egyszerűen csak úgy jött szex közben az ihlet. Megosztunk egymással mindent, miért csináltuk volna akár ezt is?
2/8 anonim válasza:
Igen!
Én vetettem fel neki.
Izgalmas 😀
4/8 anonim válasza:
Volt ilyen. A lány kezdte, majd a látványtól beindulva én is magamhoz nyúltam. De közösen fejeztük be.
5/8 anonim válasza:
Egyszer kíváncsiságból.
Számomra rossz volt, számára jó.
Egyáltalán nem tudtam elengedni magam, mert volt egy szempár, ami figyelt.
6/8 anonim válasza:
Igen szoktuk egymást nézni közben néha, bár elég ritkán csináljuk ezt. Szerintem extrém izgalmas őt így látni és jobban ki tudom ismerni a reakcióit, meg hogy miket szeret, emiatt sokat javult a szex is.
Zavarban nem voltam, hiszen ő a párom, a legfőbb bizalmasom. Nyitott könyv vagyunk egymásnak.
7/8 anonim válasza:
Amikor home-officeban dolgoztam otthon, volt, hogy bejött a párom hozzám pucéran. Én éppen egy ügyféllel tárgyaltam videochaten. Háát, eléggé meglepett a látvány, ahogy állt neki, és közben húzkodta!
Alig vártam, hogy végezzek, laptop lecsuk, és már csináltam is magamnak... 🙂
8/8 anonim válasza:
Igen, lapból tök izgi hogy közben néz valaki, persze aztán egymásnak estünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!