Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én prostiztam? Mit kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én prostiztam? Mit kellene válaszolnom erre a kérdésre?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezi tőlem pl egy lány? Nem hazudnék..

Amit megtettem:

1. Lány ismerős aki nem hivatásos, de én fizettem neki, hogy kinyalhassam. (szex nem volt és szopás sem.)

2. Elvittem éjjel egy lányt autóval ahova mennie kellett, de ilyen nagyon sokat, szóval egy este érte vezettem majdnem 400km-et. (Másnap cserébe le akart cumizni, hogy meghálálja, én pedig hagytam.)

3. Fizettem egy lánynak, hogy megmutassa a talpait és képeket küldjön nekem róla.

Ennyi.

2022. dec. 25. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
A válasz egyszerű, nem prostiztál.
2022. dec. 25. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Nem prostiztál. Én nem ítéllek el, de jobb, ha ezeket nem mondod el a lányoknak.
2022. dec. 25. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Megpróbálhatsz őszinte is lenni, feltéve ha ismered a szó valódi jelentését.

Egy férfi vállalja a felelősséget a tettei miatt!

2022. dec. 25. 09:01
 4/4 anonim válasza:

Talp fétised van ?

Amúgy miért fizetsz ??

Ez tok megalázó lehet hallani is ha valakivel összejössz..vagyis fura , nem megszokott...

Ha azt mondanád hogy csak volt egy két kalandod az tok más. Megszokottabb mint idegeneknek fizetni hogy valami legyen... ennyire nem volt senki akivel lehetett volna ezt csinálni?

Vegulis elmondhatod ,legalább őszinte leszel ,de tedd hozzá hogy (fiatal voltál?) ,ezt láttad a legjobb megoldásnak, nem akartad kihasználni ?! Valamit amitől normalisabbnak tűnik az egész..... vagy nem is kell elmondanod hát a te magán életed. Amúgy ja lehetnek titkaid a múltból ami már nem jelent semmit ... ezek kb csak kalandok

2022. dec. 25. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!