Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő egy szexi lány?
az első oldal válaszait olvasva kicsit úgy érzem magam, amikor suliban a legjobbnak számító csaj szóba került a fiú tusolóban, és mindenki egymást versengve próbálta bizonygatni, hogy őt bizony mennyire nem érdekli, milyen nagyképű, nem is néz ki olyan jól, stb.
egy túrót. mindenki róla álmodott, csak mindenki tudta, hogy legfeljebb álmodhat róla, aztán savanyú volt a szőlő.
szóval igen, ő egy szexi lány.
ha nem hiszed, legközelebb figyeld meg a férfi reakciókat, amikor egy ilyen csaj beáll a medence szélére
#11 Voltak ennél jobb csajaim is.
Figyi. manapság van ez a jelenség, hogy valaki tényleg annyi produktumot tud letenni hogy van egy túlméretes uborkasegge, és azt mutogatja.
Én imádom a ringyós attitűdöt, de az, ha valaki kizárólag ennyiből áll, az nekem KEVÉS. ezért max ürítőedénynek tökéletes, utána kihúzom belőle, kicsit nézegetem ahogy folyik ki belőle, majd kiteszem a buszmegállóban. ennyit ér.
ma 01:12
A szépség relatív. Ha mondjuk egyszer kétszer találkoznék ilyen alakú nővel, és így látnám az első oldali hozzászólásokat, azt mondanám hogy igazad van.
De kilépek az utcára, kimegyek a főtérre és egy óra alatt legaláb 50 ilyen kaliberű nő jön szembe. Akkor mit lásson az ember szexisnek benne? Egy női test attól "szexis" számomra ha van rajta valami figyelemfelkeltő, valami egyedi, amire azt mondja az ember hogy "de jó lenne Jól... Megismerni az illetőt"
De ebben a potrohos nőben mi az egyedi? Hogy trendi? Hogy fotózta magát? Hogy aránytalan a feneke a testéhez képest és ezt dokborítja ki?
Olyan ez kb mintha eléd raknék egy kosár zsemlét és utasítanálak hogy mutass rá a legfibomabbra... Nevetséges
Nekem nem az :-).
Nem csípem az ekkora popsikat és ilyen vastag combokat.
Max 45kg, nálam ez a jelszó.
Inkább egy nagyon csinos lány és szép.
A szexiség nem ez és nem így kezdődik, bár ez lehet sokan nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!