Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyennek értékelnéd a 2022-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek értékelnéd a 2022-es éved szexuális szempontból?

Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 22:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Számomra egy ideig nagyon sikeres, mivel konoly kapcsolatom lett, azonban ahogy eltelt a fél év, rohamosan elkezdett romlani a helyzet mennyiségben és minőségben is. Szóval vegyes.
2022. dec. 24. 08:42
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Nézzük csak. A feleségemmel kb 20x kellett lefeküdni, talán még sosem volt ilyen unalmas, legyen mondjuk 2/10.

Elsőre említeném a két visszajárós, minőségi prostit, akik idén hagyták abba. Velük volt 17 alkalom, ezek 9/10-esek voltak.

Aztán volt pár prosti, akit a pótlásukra kerestem és próbálgattam, de ezek átlagos események voltak, vagy rosszak. Egy jó volt, de az a csaj vérprofi és nem teljesen vagyunk egy hullámhosszon. Mondjuk átlagban egy 4/10.

Aztán volt egy szerető-féleségem a tavasszal, aki miatt majdnem el is váltam a nyáron. Sajnos bele is szerelmesedtem, amit nem kellett volna. Még most sem teljesen dolgoztam fel az ügyet, de legalább már nem fáj. Ezt nem tudom számokkal értékelni, mert tartalmazott 1/10 és 10/10 elemeket is.

Végül pedig volt 3 sugar próbálkozásom. Az első kettő rosszul sült el. Most, pár hete találtam egy egész jót, akivel szeretünk is együtt lenni, és a szex is egész jó, mondjuk 7/10-es.

Az idei év tapasztalata az, hogy a jó szexért fizetni kellett. Jövőre remélem, hogy ez változik :)

2022. dec. 24. 09:21
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó: a jó szexért intelligensnek, viccesnek, kedvesnek, figyelmesnek és ápoltnak kell lenni. Belőled ezek hiányoznak, így fizethetsz olyanoknak, akikkel csak te élvezed a szexet, ők csak a perceket számolják.
2022. dec. 24. 09:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az idei év minden eddigit felülmúlt. Nem akarom elmondani a részleteket, de kamaszként se álmodtam jobbat. Remélem, még sokáig fog tartani.
2022. dec. 24. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

10/9.5

Sok mindenben fejlődtem, de még van pár dolog amit meg szeretnék tapasztalni.

2022. dec. 24. 17:07
 16/20 anonim ***** válasza:
24%

Nulla.

Ahogy a tavalyi, tavalyelőtti, azelőtti évek is.

2022. dec. 24. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

#13 leszarom, hogy ki élvezi velem a szexet. 30 éves koromig mindig ez volt bennem, hogy jajjistenem, csak a másiknak legyen jó! Csak az számított, hogy a nő elégüljön ki, semmi más. És hiába lettem jó a nők kielégítésében meg szórakoztatásában meg csábításában, belül boldogtalan voltam és magányos, mivel elfelejtettem törődni magammal, magamat szórakoztatni és szeretni.

Engem elsősorban a romlott ringyók hoznak lázba, a kínos, bűnös élvezetek, a szégyentelen, de mégsem közönséges szex. Ez van, senki kedvéért nem fogom boldogtalanul élni a hátralévő életemet, hanem kihozom ebből a legtöbbet, ami van.

Amit meg az ápoltságomról mondasz, illetve arról, hogy nekem fizetni KELL a szexért, no comment. Mondjuk az intelligenciáról sem kéne oktatnod másokat, ha azzal kezdtem a kommentemet, hogy a feleségemmel milyen volt a szex.

2022. dec. 24. 22:36
 18/20 he84 ***** válasza:
74%
Hát 12-es (és egyben 17-es) válaszoló ettől még igenis rosszul látod ezt és rosszul is csinálod. Na meg nem tisztességes az, hogy a feleségedet megcsalod a háttérben ahelyett, hogy elmondanéd neki őszintén mi a baj és ha úgy alakul, akkor végső esetben szakítanátok. De még meg se próbáltál tenni azért, hogy a 2/10-es szex a feleségeddel jobb legyen, hanem máris kerestél hewlyette más nőket. Legalábbis ha ez volt mögötte, akkor nem mondtad. Hogyha nem volt, akkor meg undorító, hogy szakítás nélkül, vagy megoldás és törekedés nélkül máris megcsaltad. Ameddig ezt csinálod, nem érdemel meg téged egyetlen nő se. És azért, mert te túlságosan a nők örömére fókuszáltál korábban, ne az azután lévő későbbi nők szívják meg ezt, hogy velük önző vagy és csak a magad örömére koncentrálsz, ez is eléggé rossz. Nem is értem, hogy akkor korábban miért nem kommunikáltál velük, ha nem annyira volt örömöd, miért nem kérted őket erre-arra szexnél (persze nem durván és nem is csak egyoldalúan követelve), hogy neked is jobb legyen, ha maguktól nem tették. Szexnél fontos a kommunkiáció is. Neked nem való nő és főleg nem kapcsolat, ha továbbra is így állsz hozzá nagyon rosszul.
2022. dec. 25. 16:00
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
#18 Az a helyzet, hogy diszlexiás szerencsétlenekkel elég nehéz egyről a kettőre jutni, ezért most nem megyek bele abba, hogy hol nem sikerült értelmezned az általam írottakat. Boldog karácsonyt.
2022. dec. 25. 16:53
 20/20 he84 ***** válasza:
51%
Figyelj 19-es válaszoló, nem vagyok diszlexiás szerencsétlen, jobb lenne ha nem becsülnél alá és nem ítélkeznél, ha nem is ismersz ebben. Igenis jól értelmeztem, de ha mégse, akkor mondd el hol nem értelmeztem jól valamit. Ha nem mondod, akkor valójában csak kifogást keresel, hogy nem akard még inkább mondani, vagy te magad se tudod pontosan és így védekezel. Ha nem próbálod meg, akkor nem derül ki, addig csak ítélkezel és félsz.
2022. dec. 27. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!