Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek értékelnéd a 2022-es éved szexuális szempontból?
Nézzük csak. A feleségemmel kb 20x kellett lefeküdni, talán még sosem volt ilyen unalmas, legyen mondjuk 2/10.
Elsőre említeném a két visszajárós, minőségi prostit, akik idén hagyták abba. Velük volt 17 alkalom, ezek 9/10-esek voltak.
Aztán volt pár prosti, akit a pótlásukra kerestem és próbálgattam, de ezek átlagos események voltak, vagy rosszak. Egy jó volt, de az a csaj vérprofi és nem teljesen vagyunk egy hullámhosszon. Mondjuk átlagban egy 4/10.
Aztán volt egy szerető-féleségem a tavasszal, aki miatt majdnem el is váltam a nyáron. Sajnos bele is szerelmesedtem, amit nem kellett volna. Még most sem teljesen dolgoztam fel az ügyet, de legalább már nem fáj. Ezt nem tudom számokkal értékelni, mert tartalmazott 1/10 és 10/10 elemeket is.
Végül pedig volt 3 sugar próbálkozásom. Az első kettő rosszul sült el. Most, pár hete találtam egy egész jót, akivel szeretünk is együtt lenni, és a szex is egész jó, mondjuk 7/10-es.
Az idei év tapasztalata az, hogy a jó szexért fizetni kellett. Jövőre remélem, hogy ez változik :)
10/9.5
Sok mindenben fejlődtem, de még van pár dolog amit meg szeretnék tapasztalni.
Nulla.
Ahogy a tavalyi, tavalyelőtti, azelőtti évek is.
#13 leszarom, hogy ki élvezi velem a szexet. 30 éves koromig mindig ez volt bennem, hogy jajjistenem, csak a másiknak legyen jó! Csak az számított, hogy a nő elégüljön ki, semmi más. És hiába lettem jó a nők kielégítésében meg szórakoztatásában meg csábításában, belül boldogtalan voltam és magányos, mivel elfelejtettem törődni magammal, magamat szórakoztatni és szeretni.
Engem elsősorban a romlott ringyók hoznak lázba, a kínos, bűnös élvezetek, a szégyentelen, de mégsem közönséges szex. Ez van, senki kedvéért nem fogom boldogtalanul élni a hátralévő életemet, hanem kihozom ebből a legtöbbet, ami van.
Amit meg az ápoltságomról mondasz, illetve arról, hogy nekem fizetni KELL a szexért, no comment. Mondjuk az intelligenciáról sem kéne oktatnod másokat, ha azzal kezdtem a kommentemet, hogy a feleségemmel milyen volt a szex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!