Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fontos a nőknek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a nőknek az orgazmus?

Figyelt kérdés

Vannak nők, akik azt állítják, nem fontos nekik az orgazmus, mert elég az ha csak kellemes a szex. Aztán vannak nők, akiknek a szex orgazmus nélkül semmit nem ér élvezetileg, és hiányérzetük van.

Most akkor fontos a nőknek az orgazmus, vagy elég az, ha csak kellemes a szex?

2022. dec. 23. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Fontos. Nem ez a legfontosabb, jó a szex enélkül is. De én voltam olyan 4 éves kapcsolatba ahol egyetlen egyszer se volt orgazmusom, ami miatt tökre utáltam magam. Aztan lett egy olyan partnerem akivel nagyon is ment a dolog, és ég és föld volt a kettő. Hosszútávon fontos.
2022. dec. 23. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Vannak nők akik szeretik a csípős kaját, sört, focit, forma-1-et stb. mindenféle ember van. A nők igen-igen döntő többségének fontos az orgazmus és egy hosszú távú kapcsolatban frusztráltakká válnak ha az együttlétek során a csúcs soha nem kopogtat be az ajtón. Ettől még nem kell ész nélkül hajtani, de törekedj arra hogy a partneredre hangolódj és igyekezz a csúcsig elvinni (azon az úton, módon, formában ahogy Ő szeretné). Sok sikert :)
2022. dec. 23. 22:45
 13/19 he84 ***** válasza:
100%
Tudod kérdező, nincs ilyen hogy nekünk nőknek nem fontos, vagy fontos az elélvezés minden nőre kijelentve, hogy tuti így van csak az egyik. Ez egyéni, mindenféle nő van (férfi is), mint ahogy valaki például szereti a csípős kajákat, valaki nem. Nekem nőként nem annyira fontos szexnél az elélvezés (leginkább orálnál, a behatolásos szexnél a legtöbb nőnek nem sikerül, vagy csak nehezen), de ettől még nem bánom, hogyha mégis sikerül akár mindig, akár néha és persze örülök neki. Ám nem várom el mindig mindenképp. Egyrészt alapból ilyen vagyok, másrészt a jelenlegi barátommal az eddigi 3 évünk alatt eleinte nagyjából 1 évig, vagy kicsivel tovább, de nem 2 évig az oráltól nem tudtam elélvezni. Eleinte kicsit szomorú voltam emiatt én is, meg a barátom is, de mondtam neki néha, hogy nincs semmi baj (tényleg nem volt baj és eléggé őszinte típus vgyok, ő is az valamennyire), nem baj hogy nem sikerül. Én kezdő voltam ebben, hogy orált kapok, ő tapasztalt volt már, ettől még ügyesen csinálta (azóta is) és jól esett, esik mindig még akkor is, ha eleinte 1 évig nem tudtam elélvezni az oráltól. Meg még az is közrejátszott nálam, hogy a masztinál gyengébb, más érzés és hogy még össze kellett szoknunk, amihez persze idő kellett. Közben a barátom igyekezett elfogadni szomorkodás nélkül, hogy nem tudtam elélvezni és elég lett neki az is, hogy ettől még élveztem. Majd nagyjából 1 év után már néha sikerült eléveznem az oráltól, később egyre gyakrabban sikerült, most meg már több mint 1 éve szinte majdnem mindig sikerül elélveznem oráltól. Nem mindig egyforma erőséggel, de ettől még sikerül. Ha netán néha megint nem sikerülne, azon én is, a barátom is kissé meglepődnénk, de el tudnánk fogadni, ahogy a kapcsolatunk elején is.
2022. dec. 23. 22:59
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem amelyik nő azt állítja, hogy nem fontos, az kamuzik a pasi kedvéért, vagy nem volt még neki normális orgazmusa.

Tisztelet a kivételnek, tudom hogy vagytok páran!

2022. dec. 24. 01:58
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Amíg nem tapasztalja meg az igazit, addig megesik, hogy az érzett izgalmat gondolja teljesnek. Nem olyan ritka, hogy akár érettebb korú nők egy másik (gyakran külső) kapcsolatban élik meg először az orgazmust. Ami addig nem volt annyira lényeges, az hirtelen nagyonis fontossá válik, akár minden nap. ;)

Ne kérdezd meg, honnan tudom.

2022. dec. 24. 07:41
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az a legfontosabb.
2022. dec. 24. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon fontos. Számomra ha nem orgazmussal végződik az együttlét akkor kielégületlenül érzem magam és hiányérzetem van.
2022. dec. 24. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Elég szomorú és submissziv ha egy nőnek nem kell az orgazmus pfff

Persze a pasiknak MINDIG van, a gyerekhez is az kell

2022. dec. 24. 20:12
 19/19 he84 ***** válasza:
35%
Hát 14-es válaszoló jó lenne, ha nem kérdőjeleznél meg általánosítva se engem, se más olyan nőket, akiknek nem annyira fontos mindig az elélvezés, előtted leírtam az én esetemet. Én nem kamuzok se a jelenlegi barátomnak (akiről valamennyit írtam feljebb eme ügyben, ha netán nem olvastad végig, javaslom olvasd el, mert igenis vannak benne olyan dolgok, melyek néhány nőnél igazak, főleg egy kapcsolat elején 1, vagy 2 évig), se pedig másoknak semmilyen téren se. Na meg az igazi elélvezésnek vannak olyan jelei is, amit nem lehet megjátszani és ő is tudja. És nekem volt már normális elélvezésem így is, bár a masztihoz képest valamivel gyengébb, kevésbé intenzívebb, ami persze érthető, hiszen kézzel erősebben is lehet, míg szájjal nem annyira. Ettől még mindegyik jó a maga módján.
2022. dec. 25. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!