Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk benneteket zavar ha a lány szájbaélvezés után csókolgat titeket?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 13:00
11/25 anonim válasza:
A csajok ez előtt lenyelik, szóval úgy nem gond.
12/25 NTBS válasza:
Nem, mert még sosem engedték meg.
15/25 anonim válasza:
nem zavar
saját magamtól ha undorodnék ott már nagy baj lenne
16/25 anonim válasza:
Nem zavar. Nem is értem, hogy miért zavarhatna? Ha én "elvárom", hogy a szájába élvezzek, netán még le is nyeli, ugyan mi miatt kellene nekem undorodnom a saját testnedvemtől? Bezzeg ezek a "finnyás" pöcsök szürcsölik a nedveket a punciból, az nem gáz?
Komolyan nem értem, mi ebben a kivetnivaló.
17/25 anonim válasza:
Kérdezném azoktól akik undorodnak tőle, hogy ha a saját testnedvüktől undorodnak akkor miért várják el hogy a lány a szájába engedje és ne undorodjon tőle, sőt jobb is ha lenyeli....Ne legyünk már ennyire kényesek könyörgöm...
18/25 anonim válasza:
#15-ös válaszolóval egyetértek. Magamtól nem undorodom, simán smárolnék olyan esetben is a csajjal.
19/25 anonim válasza:
Akit zavar,az saját magától undorodik.:D
Elég gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!