Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet hölgyekkel tabuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet hölgyekkel tabuk nélkűl levelezni?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem nagyon ,csak ideg óráig. Tapasztalat..
2022. dec. 22. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt is, csak farkuk van.
2022. dec. 22. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az 1-esnek igaza van, ráadásul sokan pasik akik erre verik..
2022. dec. 22. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Bárhol, ha találsz olyat aki vevő rád.
2022. dec. 22. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes férfi azért maximum néhány levél után rájön, ha farka van a menyasszonynak. Aki ettől ennyire tart és mindenkit pasinak hisz, aki szóba áll vele, az meg is érdemli. Ezért lett használhatatlan nőként ez az oldal. Nem fogom senkinek bizonygatni hogy nő vagyok, aki felhozza a témát azt instant tiltom.
2022. dec. 22. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen persze hogy nem mert 2 üzi után "küldesz képet?" "Insta vagy face nem lenne jobb?" "írd rá a melledre a nevem hogy tudjam tényleg te vagy" és társai üzenetek után nem is kell csodálkozni hogy csak ideig óráig megy a tabuk nélkül csevej... A lányok sem véletlenül akarnak anonimok lenni. Azt hiszitek csak nektek jár?
2022. dec. 22. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt neha lehet, de ahogy elottem is irtak, sokszor meghal a beszelgetes, mert kepet kuncsorognak, insta-face-re akarnak menni vagy nem hiszik el, hogy no vagyok. Aki nem lovagol ezeken, veluk jol el szoktam csevegni mindenfelerol, olyasmirol is, amirol nevvel nem beszelnek.
2022. dec. 22. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem pl itt privátban, mert itt mindenki arctalan, bármilyen dolgot fel lehet vállalni kérdésben és válaszban is, amit arccal, névvel nem mernének. Szerintem én is használom erre ezt a felületet, de komolyabb kérdésekkel, mint a "szeretsz szopni?" Nőként írom. Tehát ilyen társalgás nem boldogít, de sok mindent kérdeztem és válaszoltam már ezen az oldalon is, ami komolyabban közelíti meg a témát, főleg női orgazmus témában.
2022. dec. 22. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg az ilyen tabuk nélkül beszélgetni akaro fiukák ha olyan választ kapnak valamire ami nem tetszik nekik, könnyen osztogatják az utolso ocska rib, meg a nök szemete, legalja vagy szövegeket. Kinek hiányzik?
2022. dec. 22. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt is lehet, ha normális üzenetet írsz. Van, akivel jól el lehet beszélgetni, mással meg nem.

Viszont azt utálom, mikor egy mondatos üzeneteket írnak és semmit saját magukról. A legjobb, mikor 3 ilyen után megkérdezi, hogy küldök-e képet. Komolyan gondoljátok, hogy csak úgy, idegeneknek képet küld bárki is..?

2022. dec. 24. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!