Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az hogy a legtöbb fiú csak dugni akar kapcsolat helyett?
Ja mert minden fiú csak dugni akar aha... Azért elég széles rétege akár kapcsolatot is, pláne mert pár év szingliség és szexkapcsolat után kiég az ember attól, hogy nincs kötődés.
Ez olyan mintha én azt kérdezném, hogy minden nő akar gyereket a férjétől?
Ad1 baromira nem minden nő akar gyereket, ad2 nem minden nő megy férjhez. De legalább jó nagy közhely volt. 👏
Én sokkal jobban vágyok az érzelmi oldalára, a szexben is azt szeretem hogy egy emberi lénnyel vagyok… De míg a szexhez van önbizalmam, addig egy kapcsolathoz nincs.
Nem tudom elképzelni, hogy valaki hosszabb távon szeretni tudna, ezért nem szoktam kapcsolatba belemenni…
24/f
Nem mondom, hogy ne lenne sok ilyen. De hogy a legtöbb? Ezt azért erősen kétlem. A legtöbb kapcsolatot akar, és szexelni is. Jobb esetben ugyanazzal a személlyel.
Az viszont már nagyon egyénfüggő, hogy az érzelmek, és a szex között hogyan épül fel az egyensúly. Nekem például nagyságrendekkel fontosabbak az érzelmek. Ha barátnőm azt mondaná, hogy neki valamiért kellemetlen a szex (és tényleg nem lehetne kellemessé tenni), vagy hogy neki valamiért ez nem megy, kétségtelen, hogy nem érintene jól, de nem hagynám el, mert fontosabb az, hogy szeressük egymást, és valódi társak legyünk. Meg persze olyan is van, akinél meg ez pont fordítva van.
Buta nők: Minen férfi ugyan olyan.
Okos nök: Nem ugyan azt a típust választják folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!