Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fura mindennap, vagy majdnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura mindennap, vagy majdnem mindennap ugyanahhoz a prostihoz menni? Ha egy prosti ilyesmit tapasztal, mit gondol?

Figyelt kérdés

Feltétlenül azt gondolná, hogy belé szeretett az a kuncsaft aki ilyen sűrűn látogatná?

Mert én speciel azt szeretném elkerülni, hogy ezt gondolja, mivel nincs így.

2022. dec. 21. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Siman azt hogy belezugtal
2022. dec. 21. 11:45
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Két ilyen vendégem van, és nem gondolom azt, hogy belém zúgtak. Mindössze annyit gondolok, hogy elégedettek a szolgáltatásommal, és van annyi pénzük, hogy ezt akár mindennap meg tudják engedni maguknak. De ez én vagyok, más lány lehet, hogy mást gondol. Privátot nem kérek.
2022. dec. 21. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Minden lány más ezáltal máshogy járnak a gondolataik. Nem mindenki gondol egyből szerelemre, ahogy a #2-es is írta.

Arra is gondolhat, hogy "Nálam megtalálta az adott vendég, amit keresett és ezért jár vissza".

2022. dec. 21. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
22%

#2 Dehogy vagy te prosti.

A kérdésre válaszolva, a prostikat általában nem érdekli az ilyesmi; a tapadós creepekkel vigyáznak, de egyébként örülnek neki, ha biztos, biztonságos forrásból jön az üzlet.

2022. dec. 21. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem csak örül, hogy visszajársz, és meg vagy vele elégedve. Ez neki is egy visszaigazolás, hogy jól végzi a munkáját.
2022. dec. 21. 14:57
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Örül a bevételnek, ha meg még normális is vagy vele, akkor a könnyű kategória vagy neki. Amíg nem ostromlod érzelmekkel, nem fog szólni.
2022. dec. 21. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
Azon kívül, hogy stabil bevételi forrása vagy, mást aligha gondol rólad.
2022. dec. 21. 17:04
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
72%
Ha neked ez megéri...
2022. dec. 22. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Ugyan azt gondolja rólad, mint a gazda a jól tejelő tehenéről...
2022. dec. 25. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
A lanyok altalaban szeretik, ha visszajaro vendeguk van. Biztos bevetel es nem zsakbamacska nekik sem, foleg, ha meg normalis is vagy, orulni fog.
2022. dec. 25. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!