Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszteség ha az embernek sosem lesz lehetősege egy szép, formás seg_ű, fiatal ribis csajt megdugni?
Figyelt kérdés
Ha soha életemben nem lesz megdugni egy modell alkatú, ribis csajt aki kb minden fiúnak bejön az nagy veszteség?
Nagyon vonzóak az ilyen csajok, meg jó tenne az ember önbizalmának ha sikerül egy ilyen lányt megdugni.
2022. dec. 20. 20:49
2/12 anonim válasza:
Nem tudom,én csak ilyen csajokkal dugok
3/12 anonim válasza:
Fizetőst megdughatsz. Ha nem a szex a lényeg, hanem ami odáig vezet, (én így vagyok vele) akkor nagy veszteség sosem átélni.
4/12 anonim válasza:
Igen az. Ahogy az is, hogy nem leszel űrhajós.
5/12 anonim válasza:
én dugtam egy ilyet, de egy kicsit nagy segge volt
6/12 anonim válasza:
Sok minden nagy kihagyás az életben, amit sosem fogsz megtapasztalni, ez most pont olyan kisember problémája, ami könnyen pótolható, csak 35k forintot ki kell köhögni egy modell alkatú, formás seggű csajnak a rosszlányokon és máris tologathatod.
7/12 anonim válasza:
Ha neked ez életed fő célja akkor nézz szét az RL-en, szívesen.
8/12 anonim válasza:
Igen. Eggyel kevesebb baktérium telepet hagysz ki.
10/12 anonim válasza:
8-as fogalmad sincs a baktériumokról, csak nagyanyád belédverte, hogy azoktól vagy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!