Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egy 35 éves kandisznó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy 35 éves kandisznó már inkább inget hordjon? Vagy még lehet pólóban? Fiatalabb korosztályú nőstényekre vadászik (20-25 éves)

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 14:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10es ezt honnan vetted? Munkahelyről írok, team leader vagyok, nem telóról írok. Van körülöttem vagy 10 ember az irodában. Otthon meg vár a barátnőm.
2022. dec. 19. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem korodbeli kocákra hajtassz?
2022. dec. 19. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
37%

37 vagyok bakker, oké fiatalos genetikával de lényegtelen. Az öltözködésem ugyan ez lenne akkor is aha 37nek néznék ki.Ha kell ki vagyok pattintva ingbe,zakóba. Jó szabású nadrág ing és zakó,csilli cipő, karóra.

Amikor erre nincs igény akkor skinny farmerek, sport cipők, new era baseball sapka is olykor van rajtam..szóval követem a divatot, csak 30 felé már illik belőle kiválogatni a karakterünkhöz illő, letisztultabb darabokat.A tiniknek jól ál ha tetőtöl-talpig az épp aktuális divatba bújnak.Szerintem.De van egy bizonyos kor amikor érzi az ember hogy változtatni kellene mert pl nem érzek magaménak egy lila, kapucnis, fehér-piros föccsentett mintával full teli nyomtatott pulcsit.

Ez a pulcsi nálam már fehér vagy fekete alapon valami felirat, esetleg egy kis terep minta benne vagy valami jó logó, mindegy csak jo legyen ránéznem. A farmereim ugye skinny szabásúak de nem slim fitt ami 1:Nekem nem is álna jól 2:Nekem nem annyira férfias.

Sok pasi ott szúrja el amikor ez a váltós korszaka eljön,vagy csupán lemaradt benne, és kijelenti: Ha már a divat nem való nekem akkor mindegy. :D

Nem mindegy! Ha van csajod,feleséged bárkid ő is vonzóbbnak fog látni, idegen emberek is, meg azok is akik csak szexre mennek.

Nem a ruha teszi az embert, meg nem is azért szeretik egymást az emberek. De ha úgy érzed valami nem oké, akkor valszínű nem is érzed olyan jol magad.Már pedig úgy érzed mert itt kérdezősködsz.(ami persze jó) Ez már egy ilyen öltözködős , outfit-es világ amihez ha akarsz akkor csatlakozól.Első sorban önmagad miatt.

Ma már nem csak női dolog a jó megjelenés de a kérdésben feltett fiatal korosztály is hamarabb felfigyel rá.

Még is csak árulkodik egy pasiról a viselete, és a fiatalabb csajokkal sem lesz nehéz dolgod, ha képes vagy a céljaidnak megfelelően kommunikálni a lányokkal. Mert nyílván a Gucci kevés lesz ha nincs hozzá Bentley. Nagy divatja lett a nagyobb korkülönbségnek, akár lentebb is rakhatod a korosztály adataidat. :D Viszont ha csak a csajozás miatt akarsz kifenődni akkor valszínű látszani fog rajtad hogy nincs mögötte komoly szándékú változás, de úgy is jobb lesz mint pl egy divatja múlt farmerben vagy melegítöben.

Sok sikert! Csapassad az egyéniségednek megfelő ruházatban.

2022. dec. 19. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Némelyik válaszoló lázadását meg nem is értem. Bocs már de nem szabad csajozni a 21.században? :D

Nagy erkölcsös válaszok azok vannak az ilyen kérdéseknél,hagyjuk már hogy egy idegen,teljesen ismeretlen ember azt csináljon amihez kedve van, akivel és ahogy akarja.

Minek ír ide egyáltalán?Én pl nem írkálok a melegek témakörébe mert hetero vagyok. :D

2022. dec. 19. 15:56
 15/18 A kérdező kommentje:
13,14 ment a zöld kéz. Legépítőbb hozzászólások. Köszi.
2022. dec. 19. 16:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Èn 35 vagyok mègis 20-30 korosztàllyal talizok....

Mondjuk fiatalabbnak is nèznek...Nem tud...gondolom a stilusom ,hajam miatt is

Mondjuk azt sosem tudom megérteni és valójâban fel is bosszant hasok helyeb elkèrik a szemèlyim...mert majdnem duplàja vagyok a 18nak ès lehetetlen hogy annyinak v alatta nèzzek ki...

De talàn 26nak eltudom adni magam

N

2022. dec. 20. 02:28
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Amugy ott màr bajok vannak ha 35 èvesen ennyire nem tudod eldönteni hogy egy pólót vagy inget vegyè fel....

De összhatàs szàmit amugy...hiàba visel vki màrkás göncöket meg elegànsat ha nem tudja viselni...idétlen benne

Sok olyan làtok

2022. dec. 20. 02:31
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Na nem tudok már gèpelni igy fél 3kor
2022. dec. 20. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!