Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazán jó, fergeteges szex csak a szép és vonzó emberek kiváltsága?
Szerintem a jó szexnek nem sok köze van a külsőhöz...
A szex nagyrészt agyban zajlik. Inkább intelligencia kérdése mint szépségé a jó szex. Persze egy minimális szint kell de ha az megvan akkor a belső fontosabb mint a külső.
Egyetértek az #1-es válaszolóval.
Számomra a belső többet számít számít a szexben, mint a külső.
Nem. Sőt. Én amikor vékonyabb és fiatalabb voltam, és görcsösen figyeltem arra, hogy mindig mindenhol szőrtelen legyek, akkor volt a legrosszabb a szexuális életem, részben egyébként azért is, mert túl sokat foglalkoztam szex közben azzal, hogy hogy nézek ki, mit láthat a másik stb.
Most 10 kg túlsúllyal, szőrös lábbal is bármikor ágyba bújok a párommal, és nagyon felszabadító szexuális életünk van, mert tudom, hogy ő engem szépnek lát, és minden megnyilvánulásában érzem, hogy mennyire kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!