Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok van házi készítésű maszturbációs segédeszközötök?
Nincsen.
Egyszer még fiatalabb koromban mikor voltam kb 17 vettem egy ilyen "olcsó" szexuális játékszert, de az koránt sem volt házi, mert kínai oldalról jött. De nagyon kellemetlen volt. Egyszer próbáltam ki, konkrétan.. soha többet.
Nyilván én is láttam annó neten ilyen praktikákat, hogy miből lehet házi pina hatású eszközt készíteni és levontam a konklúziót, hogy házilag szinte majdnem biztos, hogy nem lehet kellemes hatású eszközt készíteni, ha egy "nagyüzemben géppel gyártott termék" egy rakat szar volt. Így soha nem is próbálkoztam ilyennel.
(Bár gondolom ami drágább termék ilyen téren az másabb és lehet élvezetesebb használni.)
Köszi a választ #2
Én kipróbálnék házi megoldást, hátha nekem beválik
Én szoktam néha műpuncit csinálni, gumikesztyűt (eü-s kesztyűt, nem takarítósat) betekersz törölközőbe, nyomsz bele síkosítót, és mehet a móka.
DIY pussy-ra keress rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!