Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik pedofil nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik pedofil nő?

Figyelt kérdés

Mert lehet olyan botrányos történeteket hallani, hogy egy pedofil férfi kislányt megerőszakol.

Mennyire valószínű, hogy egy nő 14 évnél fiatalabb fiúkat bántalmaz, zaklat és kényszerít bele szexuális viszonyba visszaélésből? Ha kiderül mennyi év börtönbüntetést adnak valakinek ezért? Valaki hallott már pedofil nős történetről, és ha igen pontosan mi volt az?

2022. dec. 17. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

létezik, bár kevésbé gyakori

[link]

2022. dec. 17. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már ilyet, de sokkal kevesebb
2022. dec. 17. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy érdekes, mert vannak de alig páran. Kíváncsi lennék, hogy ez miért inkább a férfiaknál alakul ki
2022. dec. 17. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha jelennek meg hirek tanárnö által elcsábitott kisdiákokrol, de valoban nem gyakori. Az 1-es példája szerintem nem pedofil nöröl szol hanem aki a pénz miatt bevállalta ezeket.
2022. dec. 17. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik de kevesebb van vagy derül ki. Nekem volt szerencsém találkozni egyel még régebben mikor középsulis voltam. De ő leszbi volt. Fiatal lányok voltak neki a mániája.
2022. dec. 17. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
"Néha jelennek meg hirek tanárnö által elcsábitott kisdiákokrol, de valoban nem gyakori." És az nem is pedofil, mert az elcsábított fiúk már nem a pedofilokat érdeklő korosztály. ugyanis a pedofil még mindig nem a nagy korkülönbséget jelenti, hanem hogy fejletlen, 0-9 éves gyerekekre gerjed.
2022. dec. 17. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Léteznek ilyenek a szó rendes értelmében is.
2022. dec. 18. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
23%

szerintem nem letezik..egy fiut sokkal hamarabb elkezdi erdekelni a szex mintsemhogy egy nő zaklatni tudja

jo persze ha nagyon kicsikent tezsi az mas..de tizen páreves fiunak ez inkabb jutalom

2022. dec. 18. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem az 8-as, ez egy hülye tévhit.
2022. dec. 18. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Van és nem is kevés. Én magam többet ismerek mint férfit. Bár ők is inkább billegnek, hogy inkább hebe, mint pedo, de az emberek töbségének mindegy, mert nem ismerik a fogalmakat.

N/42

2023. márc. 12. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!