Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok meg vagytok elégedve a puncitokkal?
Figyelt kérdés
Ha tehetnétek min változtatnátok rajta?2022. dec. 16. 17:32
1/8 anonim válasza:
Semmin nem változtatnék. Ha műtétre gondolsz, az egy kisebb vagyon lenne és kockázatos is. Szóval jobb megbarátkozni azzal amit dob a gép.
2/8 anonim válasza:
Azon, hogy legyen ott is fehér a bőröm és ne olyan sötét tónusú, mint most.
5/8 anonim válasza:
Meg vagyok elégedve, húsos de szép baba formája van
20/L
6/8 anonim válasza:
Eléggé kilóg, szeretném korrigálni. A műtét drága, úgyhogy inkább csinálok egy onlyfanst, hogy egyszer sikerüljön majd kifizetnem :D a szőrt utálom, gyantáztatom, de szívesebben mennék lézeres kezelésre. Nekem is sötét tónusú, nem tudom erre van-e valami lehetőség, hogy változtassak rajta, ha van akkor azt is megváltoztatnám.
7/8 anonim válasza:
Meg vagyok vele elégedve és a párom is, akinek nem tetszik annak kocc, menjen és keressen mást nem tartóztatom.
8/8 anonim válasza:
Nem
Szeretném ha világosabb lenne ott a bőröm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!