Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak előfordult már veletek, hogy sírtatok orgazmus után?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 21:23
2/10 anonim válasza:
Mondják hogy sírva vigad a magyar, de annyira azért nem hogy sírjak a világ egyik legjobb érzését követően 😂
3/10 anonim válasza:
Nem igazán, de néha van olyan érzésem, hogy "tudnék" de nem bírom elengedni magam annyira. Amolyan pár pillanatra néha elkap ilyen "érzékenység" érzése. De lehet, hogy csak képzelem.
4/10 Akvariumpucolo válasza:
Velem ilyen még konkrétan nem fordult elő.
Üdv, Kálmán
169 cm 122kg erőemelő
5/10 anonim válasza:
Volt már ilyen, de az csak az utolsó csepp volt a pohárban és nem annyira az orgazmus miatt, mint inkább amik addig történtek velem.
6/10 anonim válasza:
Édesburgonya! Hogy van az,hogy néha nőként,néha férfiként kommentelsz?
7/10 anonim válasza:
Soha nem kommentelek nőként, maximum olyan kérdésekhez is oda pofátlankodok férfiként ami nőknek szól, és ugyan ez szokott lenni meleg/leszbikus kérdéseknél is, hogy heteroszexuálisként néha oda is válaszolgatok. (A nemem nem szoktam kiírni, ez igaz.) De nem állítottam olyat egy válaszomban sem, hogy nő lennék.
8/10 anonim válasza:
Akkor csak ebből asszociáltam hogy mikor nőket kérdeztek is válaszoltál 😂
9/10 anonim válasza:
Én egy időben befordultam lelkileg szex után. Nem sírtam, de kb mint az édeskrumpli, elérzékenyültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!