Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a hidegben ha randin összemegy a péniszem mit csináljak hogy szex előtt visszanőjjön?
Tegnap este lett volna szex,de valami brutál módon összemen.
Elnevette magát a lány,szex nem lett.
Pedig megvárhatta volna amig helyrejön, biztos látványos lehet női szemmel ha megnézi mekkora méretkülönbség tud lenni.
Tudom mire gondolsz hogy kb mekkorára mehetett össze, engem valamiért felizgat, hogy tudom mekkorára tud nőni.
Ez mekkora hülyeség már. Hogy menne már úgy össze, hogy ennyire nincs ideje visszaállni. Ráadásul akkor miért kezdetetek bele, ha még akkora inger sem volt, hogy felálljon a farkad?
Ez az oldal csak azt bizonyítja, hogy a dugáshoz nem kell ész!
Hát ezt nehezen tudomk elképzelni.
Egyrészt én imádom, ha én is megélem, hogy a pasi tőlem indul be. Ha miattam nő meg a farka, akár csak a szemem előtt, akár a kezemben, vagy a számban.
Másrészt egy hideg farkat imádom érezni, sajnálom is, hogy gyorsan felmelegszik.
Szerintem a pasik farka nem a túl nagy melegre lett kitalálva. Kicsit fagyos vagyok és gyakran hideg a kezem. Ilyenkor a legtöbb pasim imádta, ha megfogom neki. Inkább fogjam, simogassam kicsit volt a kérés, pedig tudták, hogy akár már szopnám is ha arra vágyna. Persze nem maradt el az sem.
Amit még nem éltem meg, hogy a pasi hideg farkát dugja belém. Addigra mindig felmelegedett. Pedig érdekelne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!