Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen jó protkó nélkül? Nektek mi a tapasztalatotok az éretteb korú dívákkal?
Egy haverom mesélte, hogy egy bizonyos társkereső oldalon megismerkedett egy 67 éves nővel, akinek műfogsora volt. Úgy alakult, hogy a haverom átment hozzá, és egymásba gabalyodtak, a nő meg úgy sz*pott, hogy haverom konkrétan 4x élvezett el 10 perc alatt, és utána be is aludt, a nő meg sz*pta tovább. Elvileg 2 órát aludt, de a amikor felébredt a nő még mindig sz*pta.
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de engem ez nagyon beindít, simán kipróbálnám hogy milyen lehet egy ilyen korú hölggyel. Nektek van tapasztalatotok erről?
Hány éves vagy? 14?
Ez egy orbitális nagy kamu amit leírtál. Ilyen nincs a valóságban.
"a nő meg úgy sz*pott, hogy haverom konkrétan 4x élvezett el 10 perc alatt, és utána be is aludt, a nő meg sz*pta tovább. Elvileg 2 órát aludt, de a amikor felébredt a nő még mindig sz*pta."
ahha... Szerintem nem nekem kell bizonyítani, hogy ez egy hatalmas kitaláció. De mit is tudhatok én..
Ez lehetetlen.Legalabb ne irtad volna hogy 10 perc alatt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!