Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok egyetértettek abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egyetértettek abban, hogy a külső nem számít ismerkedéskor egy férfiban?

Figyelt kérdés

Illetve, hogy nem is az számít mit mond a srác, hanem hogy hogyan mondja?

Korotokat is írjátok már ki a válasz mellé, köszi

2022. dec. 11. 15:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
"a külső nem számít ismerkedéskor" maximum 60 felett.
2022. dec. 11. 15:50
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Dehogynem számít...
2022. dec. 11. 15:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt valami pua oldalon olvastad?

1. Számít a külső, mert alapvetően fontos, hogy az alap szimpátia meglegyen..

2. Az is számít, hogy mit mondasz, persze jobb, ha viccesen vagy humorosan és magabiztosan tudod előadni magad.

Ezt még én is tudom, pedig férfi vagyok és semmilyen szinten nem tudok csajozni.

2022. dec. 11. 15:51
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Aki ezt mondja, az hazudik.
2022. dec. 11. 15:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Külső megfog, belső megtart.

Én ezt az elvet követem.

Kor: 25.

2022. dec. 11. 15:55
 6/18 A kérdező kommentje:
Akkor igazam volt. A nők is ugyanolyan felszínesek mint mi pasik, nekik is a legjobb kell, akárkivel nem elégednek meg
2022. dec. 11. 15:58
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

"Akkor igazam volt. A nők is ugyanolyan felszínesek mint mi pasik, nekik is a legjobb kell, akárkivel nem elégednek meg"

Te tényleg ilyen sötét vagy, vagy csak szimplán megjátszod magad?

Tehát ezek szerint annak kellene törvényszerűnek lennie, hogy minden nő adjon esélyt olyan férfiaknak is akikkel nem is szimpatizál vagy nem is tetszik neki, mert különben akkor felszínes lesz? :D

Ettől már csak az a jobb duma amikor azzal jönnek, hogy az államnak kellene rendet tenni a párkapcsolati piacon, hogy mindenkinek jusson nő.

2022. dec. 11. 16:01
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
A nők sokkal felszínesebbek, mint a férfiak. Nekik sokkal inkább a külső számít, és sokkal nagyobbak az igényeik is külső terén, mint nekünk.
2022. dec. 11. 16:02
 9/18 A kérdező kommentje:

7-es válaszoló "Akkor igazam volt. A nők is ugyanolyan felszínesek mint mi pasik, nekik is a legjobb kell, akárkivel nem elégednek meg"

Ezt arra értettem te lángész, hogy igazam volt abban, hogy fontos a külső és akárkinek nem adnak esélyt, de ez le is van írva a mondatban, akkor nem értem hogy a bánatba tudtad ezt félre olvasni

2022. dec. 11. 16:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A külső és a szavai is számítanak, de egyik nemnél se felszínesség, ha a külső is (!) szempont nála. Ne ez legyen a legfőbb dolog, de alapvető, hogy az ember olyannal feküdne le, olyanba lesz szerelmes, aki külsőleg is vonzza.

Ezen problémázni a felszínes és ostoba dolog.

26/N

2022. dec. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!