Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egy heti hányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy heti hányszor szerettek szexelni? Mennyi az általatok kívánt heti sex száma?

Figyelt kérdés
Tudom buta, kérdés csak heti 3x szexelek a barátnőmmel. Többre nincs igénye (ő 23 éves, én 29) és az is kikötése hogy egy nap csak egy szex lehet,(tehát ha reggel volt, este már nem lehet) nálatok is van így?
2022. dec. 11. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valahol heti 2 és 4 között, ami sok dologtól függ. De a reggeli nem zárja ki az estit, bár viszonylag ritka.
2022. dec. 11. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 vagyok, a párom 26. Egy héten változó, mennyit szexelünk, van hogy 4, van hogy 7... Van mikor reggel és este is "szükségét" érzem, hétvégén pedig adott, hogy akár napközbe is egymásnak esünk...
2022. dec. 11. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Függ a hangulattól, ciklustól, a párkapcsolat éppen milyen szakaszban van
2022. dec. 11. 11:00
 4/8 Krskrskrs ***** válasza:
100%
Hangulattol fugg de a heti 2 alap szerintem
2022. dec. 11. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Mikor volt bnom heti 5-6 szex volt!

Mikor elmentünk wellneszelni akkor napi 5 volt!

2022. dec. 11. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozva az előttem szólókhoz: a mi immár 14 éve tartó párkapcsolatunkban nem számítható átlag, mivel érdekes dinamikájú kapcsolatban él két különféle módon érzékeny ember, így nem csupán az egyik, hanem mindkettő hullámzik, ezért a kapcsolat is. Volt, hogy heti 10, volt, hogy havi egy...
2022. dec. 11. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Napi kettővel jól elvagyok.
2022. dec. 11. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Napi 2 🤷🏻‍♀️
2022. dec. 11. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!