Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit érdekel, vonz a medical fétis, hogyan tudja megélni ezt az érdeklődést?
Nekem, (50F) hatalmas szerencsém, hogyha már fetisiszta vagyok, mellette bi- illetve pánszexuális is, azaz legalább akkora örömet okoz fiúkat, férfiakat vizsgálni, mint női pácienst. Volt már néhány esetben női "betegem" is, de csak pár százaléka a teljes pacientúrának a sub hajlamú, fetisiszta női beteg.
Nagy ritkán tudok magam is páciens lenni, de ez is ritka.
Volt, hogy medikálos dominához mentem, aki szigorú doktornéniként végig vizsgált. De leginkább meleg oldalakon jönnek a ffi páciensek. Ott olyan is a nickem és a profilom, hogy egyből lejön, hogy nem érdekel, hogy kinek mekkora, meg aktív vagy passzív és az sem érdekel, amikor valaki a farkam méretéről érdeklődik. Kb annyira releváns, mint Ferrarinál a kesztyűtartó mérete.
Nekem vannak eszközeim, igazi vizsgálati elsajátított technikák, tehát hitelesen, igazi orvos szerűen vizsgálok. Szokták is szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!