Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számít hogy a pénisz szép legyen?
Figyelt kérdés
Szexchateltem egy lánnyal és azt írta hogy ritka az ilyen farok mint az enyém mert szép. Nem mondtam még soha ilyet nekem, ezt szokták figyelni a lányok?2022. dec. 9. 12:48
3/9 anonim válasza:
Nem számít. Ha tetszik a pasi, akkor a rondább is szép, mert egyszerűen a pozitívumokra fogok figyelni.
De ettől még van szebb és kevésbé szebb, de semmit nem számít. Kinézet miatt még egy farkat sem utasítottam vissza.
4/9 anonim válasza:
Egyébként nyilván túlzott, mert azért nem olyan ritka, hogy szép valakinek a farka. :D Inkább az a ritka, ha kifejezetten csúnya és nem tetszik.
6/9 anonim válasza:
Szexhat... farokkép... biztos hogy nő volt a vonal túloldalán? 😂
7/9 A kérdező kommentje:
#6 ismerem akivel csináltam úgyhogy ez csúnyán bukó hozzászólás volt ;)
2022. dec. 9. 14:34
8/9 anonim válasza:
Nem hátrány, de nem ez a legfontosabb. Vagyis ettől sokkal fontosabb tulajdonságokat keresünk egy férfiban.
9/9 anonim válasza:
Az enyém 18 centis és én is szépnek tartom.Lehet egy penisz akár milyen szép,ha már bent van a nő huvelyeben,nem látja senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!