Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány aktust igényeltek egymásután egy este fiúk,lányok ? Mennyi a megterhelő már?
Ez teljesen kedv és vágy függő lenne nálam. Van, hogy egy is elég lenne, de van olyan, hogy 2 vagy akár 3 is kellemes lenne.
F
Este jellemzően 1-et, nagyrátkán kettőt, de az inkább a pasi miatt van. Ha én korán elélvezek és emiatt a folytatás során is összejön.
Reggel (főleg hétvégén, vagy szabi alatt) azonban 2-3 orgzamusig ritkán állunk meg. Gyakaran én már az előjáték alatt elélvezek, annyi ideig húzzuk. De olyan is előfordul, hogy 2-3 órán át ágyban vagyunk és eleve két teljes menetre készülünk a párom részéről is.
Az, hogy a pasi hármat élvezzen az kell, hogy előtte mondjuk egy hétig ne talákozzunk. De az van akivel már nem is ment, nem mintha erőltettük volna.
Ilyenkor nekem is össze szokott jönni 3-4 orgazmus is, de ezek nem olyan intenzívek mind. Egy igazán nagy van csak köztük.
Hát, így negyven után, már elég kettő,de ahhoz nagyon felizgultnak kell lennem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!