Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vörös hajú lányok ti meghagyjátok vagy fazonra igazítjátok?
Figyelt kérdés
Csak mert a vörös fanszőrzet őrült módon szexi.2022. dec. 8. 20:34
1/7 anonim válasza:
Pont olyan gyakorisággal hagyják fazonra / csupira mint a nem vörös hajú lányok. Amúgy bro' odalent mindenkinek egy árnyalattal sötétebb, egy vörösnek valószínűleg barnás lesz, ahhoz már nagyon vörösnek kell lenni hogy lent is az legyen (ritka de van ilyen).
2/7 anonim válasza:
Nekem van egy vörös hajú barátnőm, neki lent is vörös
3/7 anonim válasza:
Úgy tudom a vörösök villám alakúra nyírják.
4/7 anonim válasza:
Általában fazonra igazítom.
(Nem kérek privátot.)
7/7 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan vörös mint a hajam, nem sötétebb.
Csíkot szoktam hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!