Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nőknek is van anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőknek is van anális orgazmusa vagy ez nem túl gyakori?

Figyelt kérdés

Tegnap szeretkeztem a barátommal és most először kipróbáltuk az anált. Előtte csak hüvelyi szex volt, de úgy mindig elmentem akár többször is. De tegnap análnál kezdtem azt érezni, mint amit a hüvelyi orgazmus előtt, hogy el fogok menni. És pár perc után el is mentem és ezen nagyon meglepődtem.

Másnak is van anális orgazmusa?

Különleges lennék emiatt mert nekem van?

Gyakori ez másoknál?

2022. dec. 8. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
De azért a csiklo orgazmus 100x jobb
2022. dec. 8. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
A feleségemnek nagyobb orgazmusa van, ha ujjal vagyok a fenekében és a puncijában, ő pedig a csiklóját izgatja, mint amikor simán benne vagyok. Egyszer volt egy kisfarkú pasival hármasunk, sosem felejtem el, mennyire jó volt neki, mikor ketten voltunk benne.
2022. dec. 9. 00:49
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Igen szokott lenni nekem is. Nem mindig, de szokott.

Nem tudom, csak gondolom, hogy ez is olyan, mint a hüvelyi orgazmus, vagy a squirt, nem mindenki képes rá. Ettől még létezik.

2022. dec. 9. 09:16
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
G pontot a analisan jobban lehet ingerelni ennyi a trukk.
2022. dec. 9. 10:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2022. dec. 9. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!