Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem érez engem szex közben pár pohár után. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Józanul hüvelyi orgazmusra képes, érzi is rendesen a farkamat, ált. lassúbb, érzelmesebb szokott lenni az együttlét. Pár pohárka után viszont hiába csináljuk érzelmesen lassan, vadul, gyorsan, szimplán semmit nem is érez.
Előző partnereivel nem volt ilyen, bár elmondása alapján ők picivel vastagabb méretűek voltak. Lehet emiatt? Milyen megoldást javasoltok? Nincs gyerek, 23L, 26F.
2022. dec. 8. 16:18
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, de korábbi kapcsolataiban nem volt ilyen gond.
2022. dec. 8. 16:22
3/17 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, az okát nem tudom. Megoldások: válasszatok olyan pózokat, amiknél szűkül kicsit a hüvely (összezárt lábas pózok általában ilyenek) vagy pedig ne igyon alkoholt szex előtt.
4/17 anonim válasza:
Több, mint egy pohár bor után már én sem éreztem semmitva szexből és még a kedvem is rosszabb lett. Próbáljátok meg úgy, hogy igyon csak egy pohárral. Tehát ne sokat.
5/17 A kérdező kommentje:
#3 köszi a segítséget!
2022. dec. 8. 16:27
6/17 A kérdező kommentje:
#4 köszi a segítséget, megpróbáljuk
2022. dec. 8. 16:28
7/17 anonim válasza:
Pèniszköpeny nem lehet megoldás?
9/17 A kérdező kommentje:
Próbáltunk egy péniszköpenyt de olyan lágy az a rész ahol már nincs "töltőanyag" (a péniszem) hogy alig ment be, kellemetlen érzés volt mindkettőnknek...
2022. dec. 8. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!