Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Látott már meg valaki másokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látott már meg valaki másokat szexelni?

Figyelt kérdés

Ha igen hol és hogyan történt, észrevettek?

Én egyszer párt láttam meg ablak előtt, esti sötétség volt, világított a lámpa. Viszont nem teljesen láttam rájuk mert belelógott egy fa, de ki lehetett venni a mozdulataikból hogy mit csinálhattak. Én láttam őket de engem nem láttak, így titokban figyelemmel kísérhettem a dolgokat.

2022. dec. 8. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy parkolóba a pasit szopta a nő a hátsó ülésen
2022. dec. 8. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, házibuliban.

Észrevettek, de természetesen kezeltem a dolgot. Semmi izgató nem volt benne számomra.

2022. dec. 8. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Az én voltam, bocsi :)
2022. dec. 8. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt meg is beszéltétek.
2022. dec. 8. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Láttak meg engem is és én is láttam mást. Koliban szobatársam szopatta és dugta csaját, nem érdekelte hogy ott vagyok és felébredhetek én is
2022. dec. 8. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos még sosem láttam meg másokat szexelni, de nagyon izgat, hogy egyszer ilyet lássak.
2022. dec. 8. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy baráti párhoz mentünk át az exemmel, és spontán kialakult egy egymás előtti szexelés, így ők is láttak minket, és mi is őket.
2022. dec. 9. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy korábbi lakhelyemen szerettem egy erdőbe kijárni, mert olyan nyugis volt. Eleve nem volt olyan közel semmihez és leginkább csak egy forgalmasabb útra vezetett. A forgalmas úttól 300 méterre volt egy elágazás, ott fordultam meg mindig.

Soha nem találkoztam senkivel, elvétve egy-két kocogóval, vagy kutyasétáltatóval.

Aztán egy olyan irodába vettek fel gyakornoknak 4 órába, ahol úgy állapodtunk meg, hogy 2 óra délelőtt, 2 délután. Nem volt jó beosztás. Viszont így még ebéd előtt tudtam csak kimenni sétálni, kocogni a kedvenc részemre.

Az elágazástól 20m-re egy beugróban ott állt egy taxi és szemmel láthatóan egy pár dugott a csomagtartónál. Pár másodpercig ha láttam, mert nem álltam meg miatta. Furcsa mód nagyon izgatott, sajnáltam, hogy nem néztem meg jobban, nem maradtam ott nézni. Hazaérve egyből maszturbálni kezdtem. (lány vagyok)

Pár napra rá megint ott volt a taxi és megint egy pár kényeztette egymást. Végignéztem, ahogy leszopja a nő a pasit. Nem láttam túl jól, mert kellő távolságot tartottam.

Aztán ez 1-2 hetente, néha gyakrabban is megismétlődött. Leesett, hogy valószínűleg prostikat hord oda a taxis, mert határozottan több nő volt. A távolság miatt nem tudtam mindig eldönteni, hogy ugyanazt a nőt látom-e vagy másikat, de azért mikor alkatra, hajszínre... más nő volt az elég egyértelmű volt. Ugyanakkor meg szerintem egy tök normális 30-40 közötti pasi volt, szóval nem volt rászorulva a fizetett nőkre. Mindegy, nem tudom tényleg kurvákkal volt-e, de gyanús.

Baromi izgató volt a helyzet. Párom nem értette mire fel nőtt meg így a szexuális étvágyam. Soha nem masztiztam mikor volt párom, de ebben az időszakban egész gyakran előfordult.

Nagyjából 10. alkalommal láttam a taxist egy nővel, mikor meghallottam valamit a beszédükből, ami mintha rólam szólt volna. Pulzusom az egekbe, igyekeztem gyorsan eltűnni. Ekkor már a pasi határozott hangon kiabált utánam, hogy "Gyere cica, nézheted nyugodtan.", plusz valami arról, hogy minden úgy lesz ahogy én akarom és nem nyúlnak hozzám, ha nem akarom.

Pár hónapig, amíg ott laktam már soha többé nem mentem arra és az egész emléke is kettős azóta. A nagyon pozitív, várakozással teli, (remélem, hogy ott lesznek" utak mellett egy elég erős negatív rosszat tettem érzés is van bennem, hiába teltek el azóta évek.

2022. dec. 9. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Leselkedni nem illik, de van amikor megéri.. Sokszor megalltam valahol autóval és masztiztam. Engem nem zavar sőt szeretem ha nézi egy nő. Volt hogy stoppos csajokat vittem aztán megalltam es masztiztam rájuk. Szivesen nézték, igy gyorsan elélveztem. Azóta szeretem ha nézik.
2022. dec. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!