Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire jól mehet anyagiak terén a Budapesten hirdető
lakásos prostiknak?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen nem voltam nővel. Igaz, az utóbbi időben nem is kerestem őket, csak a céljaimra összpontosítok. Több lányt is felhívtam, és mindnél 20 ezer forint volt a tiszteletdíj 30 percre, ami tulajdonképpen a zuhanyzással együtt 25 perc. Na, mindegy. Nem volt rossz élmény, de azért elgondolkodtatott, hogy fél óra alatt megkereste a napi bérem, amit én 8 óra munka után kapok meg. Napi 5 vendég után, 2,5 óra után már 100 ezer forint. Azért ez nem gyenge. Vagy ti hogy látjátok? Ja, és egy csinos, de nem fullos lánynál jártam.
Vidéken 15-16 fél óra, az órás meg 20-25.Idősebb nő 18-at mondott egyszer egy óráért.Csak egy példa: Voltam olyan csajnál, aki stopperrel mérte az időt. Még benne voltam amikor elkezdett csörögni a telója, nézek mi a fa.. azt hittem vendég hívja, erre benyögte, hogy "Sajnálom, de lejárt az időd" és már pattant is ki alólam. Visszanéztem utána a híváslistát és percre pontosan onnantól telt le a 30 perc, amikor lent a kaputelefontól hívtam.Szóval -x perc amíg felérsz a lakásra, -x perc bekísér a szobába, fizetsz megbeszélitek stb. -x perc ha ott zuhanyozol, ha kicsit beszédesebb fajta, vagy szándékosan akarja húzni az időt, akkor még fel is dob valami beszélgetős témát csak, hogy teljen az idő.Jó esetben marad 20 perced azért az árért.
2022. dec. 8. 09:41
12/19 anonim válasza:
#11 bocsánat, de ezen jót röhögtem xDDD
2022. dec. 8. 10:42
13/19 anonim válasza:
Neki 5-6 év alatt kell azt megkeresni amire neked van 40-50 éved.
2022. dec. 8. 11:13
14/19 GFman válasza:
:) Semmi gond, amúgy utólag már én is csak röhögnék rajta!Egyébként jó értékelései voltak, többen írták, hogy milyen rendes, nem óranézős stb.
Az igaz, hogy közben nem az időt nézegette, Ő inkább mérte helyette.
A másik dolgot egy masszázs csaj mesélte. Dolgozott egy lakásban olyan csajszival, aki elmondta neki,hogy amíg kimennek a pasik tusolni, addig Ő előre állítja a szobában a faliórát egy bő 10 perccel.Aztán meg gondolom mutogat rá, hogy hoppá nézd csak, eltelt az időnk.Amúgy az árakra visszatérve hallottam már olyat is, hogy van akinél a tusolás az +1000Ft.
Na az már tényleg a szarrágó kategória lehet.
2022. dec. 8. 11:28
15/19 anonim válasza:
#10 aránytalan v. sem - ez a piaci ár. Speciel én meg a bankvezetők, brókerek fizuját érzem aránytalannak mégis megkapják mert a piac megfizeti. Sőt szerintem egy Ferrari sem ér 90-100 misit, egy lakás m2-re sem 1 milkát mégis annyi az ára mert megveszik és még sorolhatnám így tovább.
Ha a piaci ár nem tetszik akkor fogyasztóként egy valamit csinálhatsz: nem veszed igénybe.
2022. dec. 8. 12:43
16/19 A kérdező kommentje:
*13! Szerintem ez nem egészen így van. 5-6 évnél tovább nyomják. És ha megkeresik ennyi idő alatt, utána mi van? Dolgozni fognak?
2022. dec. 8. 12:54
17/19 A kérdező kommentje:
*15! Jogos. Minden termék, szolgáltatás, munkaerő annyi, amennyit fizetnek érte. Ez a piac.
2022. dec. 8. 12:55
18/19 anonim válasza:
Van aki tovább nyomja, de sokáig már nem lehet, mert öregszik és csökken iránta a kereslet, így akkor már közel sem keres annyit, mint egy tényleg fiatal-
2022. dec. 12. 13:03
19/19 anonim válasza:
Én voltam kb. 90 csajnál, az tényleg gyökérség katagória, aki félbeszakítja a menetet, meg 10 perccel előreállítja az órát. De a normálisabbak nem ilyenek. Persze, megértem, ez üzlet, de ők is elvárják, hogy normálisan viselkedjenek velük. Aki normális az megengedi, hogy akár 35 percig maradjak. A gyorsan lezavarósok igazából csak gyors pénzt akarnak kerssni, nem érdekli őket az ügyfélkör.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!