Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan nő küld nekem meztelen képeket akinek férje van akkor az a nő nagyon keveset szexelhet a házasságában?
Én csak azt nem értem, hogy miért küld valaki meztelen képet magáról olyannak, akivel semmi értelmesről nem tud beszélgetni. Hogy lehet, hogy pucér képet előbb kaptál, mint hogy ezt elmondja? XD
Amúgy gondolom vagy nincs szex, vagy csak jól esik neki, mert ilyen ember.
Na én itt két olyan lánnyal beszélgettem, akiből az egyik férjes gyerekkel, és olyan képeket küldött hogy kérni nem tudtam volna jobbat, és még szex is lett volna, csak hát mindig a gyerek, hogy addig mit csináljon.
A másiknak több éves kapcsolata van (szándékosan nem írom ki mert lehet magára ismer) és csuklóig a popsiba képet, ergo ezt utasítottam neki, és meg is csinálta, és még más guszta dolgokat.
Na akkor hol tartunk?
Ezt nem vagánykodásból írtam, mert már igen csak kinőttem abból a korból!
Őszintén szólva, inkább beszélgetnék itt egy korrekt, és nem hazudozóval, mint azzal a nem is tudom már több tízzel mint akikkel itt beszélgettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!