Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmet zavarja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet zavarja, hogy hamar elélvezek szex közben, hogyan tudnám késleltetni az orgazmusom?

Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg kell állni mielőtt elélveznèl.. ha lökésenként akkor lökésenként. Fura , tudom, de ha a csaj partner benne akkor fergeteges lesz és egyre ritkábban kell megállni.. megtanulod hogy hol a végpont, hol van amikor még meg tudsz állni.. megtanulsz közel jutni de nem elmenni... ez a tanulás is lehet izgalmas de megfelelő partner kell hozzá...és ha nincs benne a csajod akkor ő a hibás és csak túl akar esni a szexen.. mint te. De ne ez legyen a cél
2022. dec. 8. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Vagy, mint nálunk, az első mindig gyorsan jön, az megy testre…

Muszály, mert ha beleélvezek, akkor annyira “síkos” lesz odalent, hogy semmit nem érzek és lekonyulok… de ha az első megy testre, akkor kb 20perc pihi után jöhet a második menet, akkor pedig már nem vagyok gyorstüzelő…

Addig meg lehet játszani, nyalakodni, vagy akár zuhanyozni egyet…

Ha az egész este a mienk, én eszerint a forgatókönyv szerint szeretem a legjobban:

Elősször kinyalom, addig míg 2-3x jó neki, utána általában szopatom, ilyenkor szeretem szájba, de ha épp nem akarja, akkor kutyapózban kb 2 perc alatt elélvezek, na ilyenkor a popsijára szoktam élvezni.

Ezután kényeztetem addig míg újra kanos nem leszek, akkor szeretkezünk, sokszor fél, háromnegyed órán át is… mikor elélvezek ő már túlvan néhány orgazmuson, ezután lefektetem magammellé kiskifliben, kicsit bealszunk, de fél 1 óra múlva, ha megébredek, elkezdem csókolgat i a nyakát, aztán hátrafordítom a fejét és csókolózunk, itt jön az első fenékreélvezés jelentősége, mert szép lassan a farkammal elkezdem simogatni a fenekét, majd a saját spermámat használva síkosítóként, szépen lassan seggberakom miközben csókolózunk, ő pedig maszturbál.

2022. dec. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!